20-vuotias Ympäristöviikko kutsuu koululaisia taiteilemaan juhlajulisteen!

Kategoria:
Takaisin

Ympäristöviikkolle etsitään kuvaa julisteeseen perinteisellä kilpailulla, joka pidetään Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Hämeenkosken, Lahden, Nastolan ja Sysmän peruskouluille ja lukioille. Kilpailun järjestää Lahden kaupungin tekninen ja ympäristötoimiala.

Ympäristöviikko

Ympäristöviikon vuoden teemasta kertova juliste etsitään vuosittain Ympäristöviikkoon osallistuvien kuntien peruskouluille ja lukioille suunnatulla kilpailulla.

Ympäristöviikon ja julistekilpailun teemana on tänä vuonna Juhla – Ympäristöviikko 20-vuotta!
Kilpailuaikaa on 20.4.2016 asti. Ohjeet osallistumiseen löydät ymparistoviikko.fi –sivuilta.

Voittaja valitaan kaksivaiheisesti. Esiraatina toimivat asukkaat ja esiraadilta eniten ääniä saaneista töistä asiantuntijaraati valitsee juhlavuoden julisteeksi painettavan voittajan. Kisan voittaja sekä ikäryhmien parhaat palkitaan kunniakirjoin ja palkinnoin.

Kaikista kilpailuun osallistuneista töistä kootaan näyttely kauppakeskus Trioon Lahdessa (vko 17) ja internettiin sekä syksyllä Ympäristöviikkoa viettävien kuntien kirjastoihin tai vastaaviin julkisiin paikkoihin.


Lisätietoja:

Lahden tekninen ja ympäristötoimiala, ympäristökehitys
Sari Knuuti
kestävän kehityksen ohjaaja
p. 050 387 8735, sari.knuuti@lahti.fi
www.lahti.fi

www.ymparistoviikko.fi


20. Ympäristöviikkoa vietetään viikolla 38, 19.-25.9.2016
Ympäristöviikko on vihreitä tekoja ja hauskaa yhdessäoloa!
Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

Julkaistu: 22.03.2016 12.00