Arttu-tulosten myötä hyvää juhannusta!

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

juhannuskokko


Hollola on osallistunut nyt jo vuodesta 2008 lähtien 40 kunnan yhteiseen ARTTU-tutkimusohjelmaan. Tuloksista saa systemaattista ja vertailukelpoista tietoa kuntien palveluista, taloudesta, demokratiasta, johtamisesta, henkilöstövoimavaroista sekä yhdyskuntarakenteesta ja elinvoimasta.  II-ohjelmakauden päättyessä tulosyhteenvetoa kuultiin tutkijoiden toimesta valtuustoinfossa 14.6. Tuloksissa korostuu Hollolan osalta moni positiivinen asia.

Tulokset osoittavat, että Hollolassa on hyvä luottamushenkilöiden, viranhaltijoiden ja henkilöstön välinen ilmapiiri. Päätösten valmistelu on kautta linjan arvioitu verrokkikuntia paremmaksi. Yleinen palvelutyytyväisyys oli tutkimustuloksen mukaan 3,91, mikä nosti Hollolan kuntien kärkikymppiin sijalle yhdeksän. Yhtä mieltä olivat niin kuntalaiset kuin päättäjät siitä, että kolme tärkeintä asiaa Hollolassa ovat hyvät palvelut, asuinympäristö ja luonnonläheisyys. 

Kuntalaisilta kysyttiin myös, miten he arvelevat Hollolan sijoittuvan kuvitteellisessa kuntien välisessä kilpailussa. Hollolassa jopa 79 prosenttia vastanneista arvioi, että Hollola sijoittuisi kisassa melko tai erittäin hyvin. Muiden samankokoisten kuntien vastaajista 57 prosenttia oli tätä mieltä.

Upeaa mittumaaria!

Hollolan kunnan väki toivottaa kuntalaisilleen oikein hyvää juhannusta! Tämän juhannuksen lähimmät kokot löytyvät Camping Messilästä, Enonsaaresta, Tulimäen matkailutilalta ja seurakunnan kokko kirkolta.

Lue lisää Arttu2-tutkimustuloksista Kuntaliiton sivuilta.

Julkaistu: 22.06.2018 12.10