Asiakkaat mukaan suunnittelemaan työllisyyden kuntakokeilun palveluja

Kategoria:
Takaisin

Lahden seudun työllisyyden kuntakokeilu kutsuu tulevia asiakkaitaan osallistumaan palvelujen muotoiluun. Osallistuminen työhön on mahdollista verkkokyselyn kautta tai Lahden Palvelutorilla Triossa. 

Palvelutorilla sijaitseva osallistamisen seinä on parhaillaan käytössä asiakkaiden ajatusten keräämiseksi työnhausta ja työnhakijan palveluista. Ajatuksensa ja ideansa voi kirjata lappuun ja ripustaa seinälle, tai vaihtoehtoisesti jättää seinän yhteydessä olevaan postilaatikkoon.

Käynnissä olevalla verkkokyselyllä pyritään selvittämään työnhakuun, työllistymiseen ja työnhakijan palveluihin liittyviä kokemuksia ja tarpeita, mutta kuullaan myös ideoita. Kysely on avoinna 31.7. asti.


Työllisyyden kuntakokeilun tulevia asiakkaita ovat työnhakijat, jotka eivät ole oikeutettuja ansiopäivärahaan, kaikki alle 30-vuotiaat työnhakijat ja kaikki maahanmuuttajat ja vieraskieliset, jotka ovat joko työttömänä tai työvoimapalveluissa hankealueiden TE-toimistoissa. Kokeilussa asiakkaat siirtyvät TE-toimistosta kuntien asiakkaiksi.

Julkaistu: 26.06.2020 12.48