Attendo ostaa Hämeenkoskella kiinteistöjä ja alkaa tuottaa hoivapalveluita Koivukodossa

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

terveysasema hämeenkoski

Attendon tiedote 1.2. alla.

Attendo-kauppoja esitetään kunnanhallitukselle 5. helmikuuta. Lue koko esityslista täältä.

Attendo ostaa Hollolan kunnan Hämeenkoskella sijaitsevia kiinteistöjä

Hollolan kunta järjesti syksyllä 2017 tietyistä Hollolan kunnan omistamista, Hämeenkoskella sijaitsevien kiinteistöjen myynnistä tarjouskilpailun, johon Attendo osallistui tarjouksellaan. Neuvotteluiden tuloksena Attendo ja Hollolan kunta ovat päätyneet solmimaan kaupat Hämeenkoskella.

Attendo alkaa tuottaa Hämeenkoskella sijaitsevassa Koivukodossa ikäihmisten hoivapalveluita ja ostaa käytöstä poistetun vanhainkodin Koivukodon vierestä, vanhan kunnantalon sekä Hämeenkosken terveysaseman. Attendo on sitoutunut jatkamaan Hämeenkosken terveysaseman vuokraamista nykyiselle vuokralaiselle Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymälle, mutta tarvittaessa neuvottelemaan myös itse palvelujen tuottamisesta terveysasemalla.

Entinen vanhainkoti tullaan purkamaan Attendon toimesta ja vanhan kunnantalon osalta tutkitaan erilaisia vaihtoehtoja rakennuksen jatkoa ajatellen. Päätöksiä kunnantalon osalta ei ole vielä tehty.

Suomen Hoiva ja Asunto Oy ostaa Koivukodon

Koivukoto on vuosina 2012–2015 rakennettu ja peruskorjattu 28-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Hämeenkoskella. Kunta myy Koivukodon kiinteistön Suomen Hoiva ja Asunto Oy:lle, joka on ARA:n hyväksymä yleishyödyllinen yhtiö, jonka tehtävänä on kiinteistöjen omistaminen. Yhtiö vuokraa Koivukodon pitkällä vuokrasopimuksella Attendolle, joka aloittaa myöhemmin hoivapalvelujen tuottamisen rakennuksessa.

Koivukodon myynti ei aiheuta mitään muutoksia nykyisten asukkaiden arkeen tai asumiskustannuksiin. Attendo sitoutuu vastaanottamaan Koivukodon henkilökunnan liikkeen luovutuksella, josta neuvotellaan erikseen Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymän kanssa.

Kaikki edellä mainitut kiinteistökaupat on tarkoitus toteuttaa vuoden 2018 aikana.

Hämeenkosken kiinteistökaupat ovat kunnanhallituksen esityslistalla maanantaina 5. helmikuuta. Lue esityslista täältä.

Yhteys- ja lisätiedot

Alex Gullichsen

myyntipäällikkö, hoivapalvelut / Attendo Oy

puh. 044 494 2139

s-posti alex.gullichsen@attendo.fi

Päivi Rahkonen

kunnanjohtaja, Hollola

p. 044 7801400

s-posti paivi.rahkonen@hollola.fi

Julkaistu: 02.02.2018 13.45