Avoin vaikuttamistilaisuus 3. lokakuuta: tule työstämään strategiaa kello 18-20

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Kuntastrategian vaikuttamistilaisuus 3.10. kunnantalolla

Hollolan strategia muotoutuu – 3.10. on tilaisuus vaikuttaa tulevaan strategiaan

Hollolassa on käynnissä kuntastrategiatyö. Strategia on kunnan toiminnan punainen lanka. Kuntalaiskyselyyn vastattiin vilkkaasti keväällä, ja strategiaa on työstetty kuntalaisvastausten pohjalta eteenpäin muun muassa valtuustoseminaarissa. Aasiantuntijapuheenvuoroja varten pistimme pystyyn blogin, johon nyt ovat kirjoittaneet talousjohtaja Hanna Hurmola-Remmi, henkilöstöjohtaja Anja Brofeldt ja erityisasiantuntija Ilkka Ruokonen. Lue blogia.

Kuntalaisilla on jälleen mahdollisuus vaikuttaa kunnan strategiaan 3. lokakuuta kello 18 - 20 kunnan Hollola-salissa osoitteessa Virastotie 3.

Anna äänesi kuulua

Tilaisuudessa on mahdollisuus vaikuttaa tavoitteisiin neljässä valitussa painopisteessä. Painopisteet ovat hyvinvointi, vetovoima, talous sekä osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Tilaisuudessa pääset kertomaan itsellesi tärkeisiin teemoihin omat ajatuksesi. Valtuusto jatkaa strategian työstämistä valtuustoseminaarissa 13.10.2017.

Tilaisuus on avoin kaikille kuntalaisille ja toivomme runsasta osanottoja. Tervetuloa mukaan niin kuntalaiset, yrittäjät kuin palvelujen käyttäjät!

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Julkaistu: 03.10.2017 10.15