Edlevo - Huoltajien mobiilisovellus

Edlevo on varhaiskasvatuksen sähköinen järjestelmä, jolla huoltajat ilmoittavat lasten hoitoajat, poissaolot ja varahakijat.

Edlevoa käytetään ilmaisella puhelimen sovelluksella (suositus) tai nettiselaimella ilman erillistä sovellusta (linkki). Kirjautuminen Edlevoon tapahtuu Suomi.fi-tunnistautumisena, joka vaatii pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Edlevo toimii nettiselaimen kautta parhaiten Chrome-, Firefox tai Edge-selaimilla. Jos kirjautumisessa on ongelmia, kannattaa kokeilla toista selainta tai selaimen välimuistin tyhjennystä ennen kirjautumista. Ainostaan virallisilla huoltajilla on mahdollisuus käyttää sovellusta. Jos Edlevon käyttö ei jostain syystä onnistu, hoitoajat ilmoitetaan määräaikaan mennessä varhaiskasvatuspaikkaan.

Ilmainen Edlevo-sovellus löytyy puhelimen sovelluskaupasta.

Huoltokatkon aikana yhteys palveluihin voi hetkellisesti katketa. Pahoittelemme mahdollisista häiriöistä aiheutuvaa haittaa.

Hoitoaikojen ilmoittaminen

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Varhaiskasvatuksessa olevan lapsen hoitoajat ja poissaolot ilmoitetaan Edlevo-sovelluksen kautta puolitoista (1,5) viikkoa etukäteen (esimerkiksi viikon 10 hoitoajat tulee ilmoittaa viimeistään viikon 8 keskiviikkona klo 24 mennessä). Tämän jälkeen palvelu lukkiutuu ja mahdolliset hoitoaikojen muutokset tulee ilmoittaa suoraan hoitopaikkaan.

Mikäli huoltaja ei työnsä luonteen takia pysty ilmoittamaan hoitoaikoja lukitusajan puitteissa, tulee hänen sopia ilmoituskäytännöstä yksikön esimiehen kanssa erikseen. Hoitoaikoja voi ilmoittaa puoli vuotta eteenpäin.

Edlevo-hoitoaikasovelluksen avulla voit myös seurata ajantasaisesti lapsesi varattuja ja käytettyjä tunteja.

Poissaolojen ilmoittaminen

Lukitusaikana huoltaja ilmoittaa lapsen äkilliset poissaolot Edlevon kautta (sairaus tai muu poissaolo). Poissaoloilmoituksen voi tehdä joko tälle tai huomiselle päivälle.

Varahakijat

Huoltajan on mahdollista käydä määrittelemässä lapselleen varahakija Edlevon kautta. Huoltajan määrittämät varahakijat ja heidän puhelinnumeronsa tulevat näkyviin päiväkodilla Läsnä-sovellukseen lapsen kohdalle noin puolen tunnin viiveellä.

Rinnakkainen sijoitus vuorohoitoon

Mikäli lapsella on rinnakkainen sijoitus toiseen yksikköön/ryhmään, ilmoitetaan hoitoajat ja poissaolot valitsemalla valikosta ensin oikea sijoitus.

Linkit

Edlevo