Esi- ja perusopetuksen arviointikysely käynnissä 20.1. – 3.2.2020

Takaisin

Kyselyyn vastaamalla huoltajat, henkilöstö, lapset ja koululaiset voivat vaikuttaa esi- ja perusopetuksen toiminnan kehittämiseen. 


Esi- ja perusopetuksen arviointikysely toteutetaan kaikissa Päijät-Hämeen kunnissa ja Iitin kunnassa sähköisenä kyselynä 20.1. - 3.2.2020. Huoltajat ja opetushenkilöstö pääsevät vastaamaan kyselyyn Muksunetin, Wilman tai sähköpostitse saamansa vastauslinkin kautta. Huoltajien vastauslinkit löytyvät myös kuntien verkkosivuilta.  

Esi- ja perusopetuksen oppilaat vastaavat kyselyyn esiopetus- tai koulupäivän aikana.  

Kyselyyn vastaamalla huoltajat, henkilöstö sekä lapset esioppilaista kymppiluokkalaisiin voivat vaikuttaa ja antaa palautetta oman kuntansa koulutuksen järjestäjälle esi- ja perusopetuksen toiminnan kehittämiseksi. Kyselyssä vastaajat pääsevät arvioimaan sitä, miten kunnat ovat opetus- ja kasvatustehtävässään onnistuneet.  

Esi- ja perusopetuksen arviointikysely toteutetaan joka toinen vuosi.  

Arviointikyselyssä mukana ovat Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. Koko aluetta koskevat yhteiset tulokset julkistetaan huhtikuussa 2020. Sen jälkeen jokainen yksittäinen koulutuksenjärjestäjä vastaa oman kuntansa tulosten julkaisemisesta. 

- Tavoitteenamme on esi- ja perusopetuksen toiminnan jatkuva parantaminen. Siksi on tärkeää saada palautetta, miten mielestäsi olemme tehtävässämme onnistuneet, kertoo seudullisen kehittämisen kehittämispäällikkö Anjariitta Carlson. 

Huoltajien linkit kyselyyn: 

Esiopetuksen huoltajien kyselyn linkki: pääset vastaamaan kyselyyn tästä

Perusopetuksen huoltajien kyselyn linkki: pääset vastaamaan kyselyyn tästä

Lisätietoja
Seudullisen arviointiryhmän puheenjohtaja rehtori Tuula Herkepeus p. 050 518 0133, tuula.herkepeus@lahti.fi 
Seudullisen kehittämisen kehittämispäällikkö Anjariitta Carlson p. 050 398 5751, anjariitta.carlson@lahti.fi 

Julkaistu: 27.01.2020 09.20