Hakuaika 2-13.10.2017: Hämeenkosken Heikkilässä 12 omakotitonttia

Kategoria: Kaavoitus
Takaisin

Hämeenkosken kirkonkylän läheisyydessä on Heikkilän alue.

Päiväkodin ja koulun lähelle Hämeenkosken Heikkilään 12 tonttia

Hämeenkoskelle kulttuurimaisemaan on tehty tontit 12 omakotitalolle. Heikkilän alueen tonttien hakuaika on 2.-13.10.2017 klo 15 saakka. Hae täältä.

Heikkilän tonttien keskimääräinen pinta-ala vaihtelee 1100 – 1600 neliöön. Pientalotontin neliöhinta on 11 euroa. Lue lisää muista vapaista tonteista.

Heikkilän alue on erinomainen valinta muun muassa lapsiperheille, sillä asuinalueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat niin päiväkoti kuin muutama vuosi sitten peruskorjattu Hämeenkosken alakoulu.

Kirjasto, terveyskeskus ja kauppa sijaitsevat 1,5 kilometrin päässä Heikkilästä. Tarjottavat tontit ovat päättyvän kadun varrella.

Hämeenkosken kirkonkylä on perinteitä vaaliva elävä Hollolan kylä. Lue Kosken kohinoista lisää.

Hämeenkosken koulu näkyy Heikkilän uudelta asuinalueelta.

Heikkilän tontit sijaitsevat metsän reunassa rypsipellon takana, päättyvän kadun varrella.

Tietoa Hämeenkoskesta:

·         Hämeenkosken kunta (vuoteen 1995 Koski Hl) liittyi osaksi Hollolan kuntaa vuoden 2016 alusta, asukkaita noin 2100.  

·         Hollolan ja Hämeenkosken valtuustot hyväksyivät kuntajakoselvittäjän 15.12.2014 päivätyn ehdotuksen, jonka mukaan kuntajakoa muutetaan niin, että Hämeenkosken kunta liittyy Hollolan kuntaan 1.1.2016.

·         Hollolan kunnassa on tehty päätös että Hämeenkosken entisen kunnan aluetta kutsutaan Hämeenkosken pitäjäksi.

·         Heikkilän alue on Hämeenkosken kirkonkylässä. Kunta on ostanut nyt Heikkilän alueeksi kutsutun maa-alueen Heikkilä nimisestä maatilasta.

·         Hämeenkosken kunta on muodostunut seuraavista kylistä:

·         Etola, Hankala, Huhti, Huljala, Hyrkkälä, Hyväneula, Järvenpää, Kaunkorpi, Koski, Käikälä, Leiniälä, Miehola, Padonmaa (Palomaa), Porvola, Putula, Pätilä, Saapas, Tenhiälä, Toijala, Töykkylä.

 

Julkaistu: 12.10.2017 13.25