Hämeen TE-toimisto toimii nyt poikkeustoimin poikkeuksellisessa tilanteessa

Kategoria:
Takaisin


Toimipaikkamme ovat auki ainoastaan työnhakijaksi ilmoittautumista varten niille henkilöille, jotka eivät pysty ilmoittautumaan verkon kautta ja täyttämään paperista ilmoittautumislomaketta itse. Lisäksi vastaanotamme asiakirjoja.

Aulapalvelut ovat avoinna seuraavasti: Lahti ma-pe klo 9-16, Hämeenlinna ma-pe 9-12, Riihimäki ma-to 9-12 ja Forssan toimipaikka suljetaan kokonaan käyntiasioinnilta 20.4.2020. 

Asiakkaat ohjataan ilmoittautumaan työnhakijaksi Oma asiointi -palvelun kautta verkossa. On hyvä huomioida, että myös yrittäjä on henkilöasiakas ilmoittautuessaan työttömäksi. Myös ne asiakkaat on huomioitu, joilla ei ole vahvaa tunnistautumista. Heille on on nettisivuilla tarjolla oma ilmoittautumislinkkinsä. Jos sekään ei onnistu, on vaihtoehtona toki vielä paperinen ilmoittautumislomake. Asiakkaat ja toki myös yhteistyökumppanit voivat meille lähettää asiakirjoja tietoturvallisesti turvapostin kautta (https://turvaposti.te-toimisto.fi) Paperiset asiakirjat voi jättää postilaatikkoon tai lähettää meille postitse.​

Henkilöstömme on siirtynyt etätöihin ja palvelumme jatkuvat lähes normaaliin tapaan. Asiakkaille tarjottavia koulutuksia ja valmennuksia on saatu erittäin nopeasti siirrettyä verkko- ja etäopetukseen. Uusien asiakkaiden määrä ja poikkeustilan aiheuttamat muutokset esimerkiksi työttömyysturvaan liittyvissä laeissa ovat kyllä lisänneet työmääräämme melkoisesti, mutta toistaiseksi olemme tehtävistämme selvinneet ihan hyvin ja muutamia lisärekrytointejakin on tehty.

Ajankohtaisista asioista tiedotamme nettisivuillamme te-palvelut.fi/hame ja some-kanavillamme.  

Lue lisätietoa TE-palveluiden uutiskirjeestä 4/2020 tästä linkistä.

 

Julkaistu: 20.04.2020 10.32