Hämeenkoski Heikkilänrinne

Vapaita omakotitalotontteja idyllisessä maalaismaisemassa palveluiden läheisyydessä 5000€/tontti

Hämeenkosken Heikkilänrinteen omakotitonttien uusi tonttihinta on 5000 euroa/tontti. Ostopyyntö tontista tulee tehdä 31.12.2021 mennessä ja lopullinen tonttikauppa 31.3.2022 mennessä. Alennettu hinta koskee ainoastaan tonttien myymistä, ei vuokraamista. 

 

Heikkilärinne sijaitsee kauniin Hämeenkosken kirkonkylässä.

Hollolan länsiosassa sijaitseva Hämeenkoski liitettiin Hollolan kuntaan vuonna 2016. Kauniin ja vehreän, kumpuilevan maalaismaiseman ympäröimä Heikkilänrinne tarjoaa paljon mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen niin aikuisille kuin lapsillekin. Kesällä harjut, metsät sekä useat järvet, lammet ja Hämeenkosken läpi virtaava Teuronjoki, kutsuvat seikkailuihin. Talvisin voi nauttia luonnosta hiihtäen ja luistellen. Muun muassa Valkjärven ympäri tehdään ladut sekä luistelu-urat jäätilanteen salliessa. Heikkilänrinteen vieressä kohoaa upea Ahvenaisten harju, jonka päällä sijaitsevat Ahvenaisten lammet: Ahvenainen ja Pikku-Ahvenainen. Hämeenkoskella on upean luonnon lisäksi paljon kulttuurinähtävyyksiä kuten historiallinen Linnakallio sekä jääkaudelta peräisin oleva rotko, helvetinkolu Helvetinlähde.  

Lapsiperheiden kannalta asuinalueen sijainti on ihanteellinen, sillä Heikkilänrinteen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat sekä päiväkoti että muutama vuosi sitten peruskorjattu Hämeenkosken alakoulu. Kotoisassa maalaiskoulussa on tilavat ja tarkoituksenmukaiset tilat opiskeluun. Kirjasto ja kauppa sijaitsevat 1,5 kilometrin päässä Heikkilänrinteestä. Asuinalueen tontit ovat päättyvän kadun varrella, joten asuinalue on rauhaisa eikä läpikulkuliikennettä ole. Heikkilänrinteessä voit nauttia kauniista perinteisestä maalaismaisemasta aivan palvelujen läheisyydessä.

Kauniin Hämeenkosken kirkonkylän läpi virtaa Teuronjoki ja Hämeenkosken kirkonkylässä on useampi järvi ja jopa 3 uimarantaa. 

Hollolan keskustaan ajaa noin 20 minuutissa ja Heikkilänrinteen alueelta pääsee näppärästi suoraan Tampereentielle (kantatie 12), josta hurauttaa myös helposti vaikka Lahteen tai Tampereelle. Tampereentiellä on myös joukkoliikenneyhteydet eri suuntiin ja Heikkilänrinteeltä Tampereentien liittymään on kävelymatka. 

Tee ostopyyntö!

Heikkilänrinteen tontit numeroina

Myytäviä tontteja haussa 12 kpl
Myytävien tonttien koko 1161 - 1610 m2.

 

Koulu ja päiväkoti 400 m
Kirjasto 1,5 km
Kauppa 1,5 km 
Ahveniston ulkoilumaastot alkavat suoraan alueelta
Nopea yhteys valtatielle 12
Hollolan kirkonkylä, n. 22 km, n. 20 min autolla

 

Etäisyydet lähikaupungeista 

Lahti n. 35 km, 30 min
Hämeenlinna n. 43 km, 40 min
Riihimäki n. 57 km, 50 min
Tampere n. 99 km, 1 h 20 min

Lisätietoja oikean sivupalkin linkeistä.

Yhteyshenkilöt

Sari Korvenmäki
paikkatietokoordinaattori
044 780 1443

Leena Auranen
palveluneuvoja
044 780 1357