Heinsuolla onnistunut hyvinvointitori

Kategoria: Nuoriso
Takaisin

Heinsuon koulussa järjestettiin perjantaina 14.9. Hyvinvointitoritapahtuma koulun oppilaille, opettajille ja huoltajille. 

 

hyvän mielen pyörä

Hyvän mielen pyörän avulla oppilaat pääsivät kehumaan itseään, kavereita, huoltajia ja koulun henkilökuntaa. Kuva: Merja Ojala.

Koulukuraattori Merja Ojala luonnehti tapahtuman onnistuneen erinomaisesti.  Tapahtuman tarkoituksena on nuorten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen ja sen ylläpitäminen sekä vahvistaminen. Lisäksi tarkoituksena on, että alueen toimijat tulevat erityisesti nuorille tutuiksi.

"Hyvinvointitorilla oli koulukuraattorin, oppilaskunnan ja tukioppilaiden lisäksi upeat toimipisteet muun muassa nuorisotoimelta, Mestasta, seurakunnalta ja suun terveydenhuollosta. Pisteillä oli paljon tietoa toimijoista sekä erilaisia mukavia kilpailuja ja visailuja, joiden vuoksi oppilaat tulivat tuntien jälkeen uudestaankin vierailemaan pisteillä. Hyvinvointikoordinaattorin, ravitsemuksen- ja liikunnanpisteeltä löytyi paljon erilaista tekemistä, joista etenkin ruokabingo nousi oppilaiden keskuudessa suosituimmaksi."

Myös Suun terveydenhuollon sokerinäyttely oli oppilaiden mielestä kiinnostava. Erityisesti Ojala kiittelee sitä, että tapahtumaan lähti niin moni toimija mukaan: "Lasten ja nuorten hyvinvointi on kuitenkin meidän kaikkien yhteinen asia."

Kuvakooste: hyvinvointikoordinaattori Antti Anttonen.

 

Lisätietoja Merja Ojala, koulukuraattori, p. 044 780 1257

merja.ojala@hollola.fi

Julkaistu: 14.09.2018 15.15