Heinsuon koulun kuulumisia:

Kategoria: Opetus Nuoriso
Takaisin

Osana uuden opetussuunnitelman mukaista demokratiakasvatusta Heinsuon koulu osallistui 11.-12.1.2018 valtakunnallisiin nuorisovaaleihin. Niissä peruskoululaiset yli 800 oppilaitoksesta pääsivät äänestämään oikeiden presidentinvaalien ehdokkaita ja näin ilmaisemaan oman näkemyksensä tasavallan presidentin valinnasta. Voittajaksi nuorisovaaleissa nousi niin Heinsuon koululla kuin valtakunnallisissakin tuloksissa Sauli Niinistö.

Heinsuon koulu

Ysiluokkien vaikuttamispäivä (31.10.2017) järjestettiin yhteistyössä Heinsuon ja Salpakankaan koulujen, nuorisotoimen ja kunnan päätöksentekijöiden toimesta. Kunnanvirastolla ja kirjaston tiloissa vietetyn päivän aikana koululaiset pääsivät tutustumaan kunnan päätöksentekoon ja erilaisiin vaikuttamisen keinoihin.

Hollolan Karjalaseura järjesti marras-joulukuussa (28.11.-8.12.2017) yhteistyössä Heinsuon koulun kanssa kolme kouluvierailua. Vierailuilla Liisa Rosendahl (o.s.Kivelä, 89) ja Helli Seppälä (o.s.Lääveri, 84) avasivat evakkolapsena kokemaansa. Tapahtumiin osallistui 125 kahdeksansien luokkien oppilasta opettajiensa Marko Bergin ja Pekka Hyvösen johdolla.

Taksvärkkitapahtuma toteutettiin joulukuussa. Varoja kerättiin Invalidiliiton avustajakoiratoiminnan hyväksi.

Saimme 7.12. 17 tehdyllä taksvärkillä  kasaan hienot 5884 euroa!

Saimme myös mukavan palautteen :"Lämmin kiitos vielä  koko teidän koululle. Tuo on hurjan iso summa ja suuri apu kun hankitaan uusia avustajakoiria."

avustajakoira

Julkaistu: 24.01.2018 12.42