Henkilöstökirjeemme on nyt julkinen

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Hollolan kunnan henkilöstön kuukausikirje julkaistiin myös www.hollola.fi -sivustolla

marraskuun nro

Klikkaa tästä uutiskirjeeseen.

Hollolan kunnassa on lokakuusta 2017 alkaen ilmestynyt kuukausittain kirje, jossa käsitellään henkilöstölle tärkeitä, ajankohtaisia asioita, hankkeita ja muutosta.

Syyskuun 2018 viestinnän arvioinnin yhteydessä kunnanjohtaja Päivi Rahkonen totesi, ettei ole syytä miksei kuukausikirje voisi olla myös ulkoista viestintää, ja olla kaikkien kunnan toiminnasta kiinnostuneiden saavutettavissa. Näin toki onkin, ja aiemminkin kuukausikirjeen lukijoita on laskennallisesti noin 700. 

Nyt marraskuun kirje on ensimmäinen julkinen kirje, jonka löytyy https://www.hollola.fi/lue-kunnan-henkilostokirjetta -osoitteesta.

Marraskuun kirje on tuhti paketti

Marraskuu onkin erityisen tuhti paketti henkilöstöasiaa, mutta myös esimerkiksi nelikymppisen kunnanviraston historiaa. Henkilöstökirjeen ideana on, että kaikki saavat kirjoittaa, ja myös ottaa kantaa kirjoitettuun. Kirje onkin otettu vastaan innostuneesti ja juttuihin reagoidaan herkästi.

 Toivottavasti ehditte sukeltaa kunnan kiinnostaviin kiemuroihin ja parhaimmassa tapauksessa inspiroitua kunnan henkilökunnan työstä.


Annan mielelläni lisätietoja!

Pilvi Kallio-Meriläinen, tiedottaja

044 780 1206.

Julkaistu: 15.11.2018 15.31