Hirveen ihana Hollola -päivä 1.2.2020

Kategoria:
Takaisin

Hollolan kunta kutsuu Sinut viettämään koko perheelle suunnattua Hirveen ihanaa Hollola -päivää lauantaina 1.2. klo 10.00-13.00. Tapahtumapisteet sijaitsevat kuntakeskuksessa Hollolan torilla, virastotalon aulassa sekä kirjastolla. 

Ohjelmassa mm. kunnanjohtajan tervehdys, kahvitarjoilu, poniajelua, kasvomaalausta, Angry Birds -ritsa-ammuntaa, laukaisututka, kepparihevosia, Luppo Hukan leikkejä, ihana hirvi maskotti, polkujuoksua, maastopyöräilyä ja kaikkea muuta kivaa. 

Tule myös katsomaan, miltä Hollolan uudistunut ilme näyttää - sadalle ensimmäiselle jaetaan hirveen ihana ämpäri tai pipo. Hollolan uutta brändiä on työstetty yhdessä kuntalaisten kanssa ja nyt on aika katsoa, mitä olemme saaneet yhteistyössä aikaan. Kuntamielikuvaa on rakennettu kuntalaisilta saadun palautteen pohjalta ja sen ydin perustuu johtoajatukseen monta luontoa, joka pitää sisällään Hollolan upeuden kokonaisuudessaan: Metsät, järvet, pellot ja kylät. Kivikirkko, Salpakankaan uudet talot ja Messilän rinteet. Upeat ihmiset, yhteisöllisyys, aitous ja välittäminen. Hollolasta on moneksi - olemme kaikki omanlaisia, mutta onnellisia. Hollolalla on monta luontoa, sinun on niistä yksi. 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä paikallisten tahojen kanssa. Mukana ovat mm. Hollolan nuorisoseura, Koski-seura, Hollolan kotiseutuyhdistys, Safed ry, HC Giants, 4H, Hollolan VPK ja Tiirismaan latu. Julkaistu: 13.01.2020 11.18