Hirveen ihana paikka asua - Hollola

Tontteja Hämeenkosken Heikkilänrinteen idyllisessä maalaismaisemassa.
Katso lisätiedot osoitteessa hollola.fi/hameenkoski-heikkila.   

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.


Hollolan tarina juontaa juurensa kauas historiaan, jolloin seudulle muodostui laaja kauppapaikka. Hollola oli tuolloin mittava suurpitäjä, josta Lahden kaupunki aikanaan erkaantui. Pinta-alaltaan laaja kunta ympäröi nyt hevosenkengän tavoin Päijät-Hämeen keskuskaupunki Lahtea. 

Hollola - luonnostaan jo muita parempi

Terveet ja hyväkuntoiset koulukiinteistöt, monipuoliset peruspalvelut, turvallinen ja luonnonläheinen asuinympäristö sekä paljon mahdollisuuksia yrittäjille. Siinä nippu Hollolan arkisia vetovoimatekijöitä, joista monella muulla paikkakunnalla voidaan vain haaveilla.

Yli 40 järven kunta on luonnonläheinen paikka asua. Hollola on saanut kiitosta vahvoista persoonallisista kylistään, upeista luontovirkistyskohteistaan sekä monipuolisista liikuntapalveluistaan laskettelusta aina golfiin asti. Nämä tekijät yhdessä tekevät Hollolasta hirveen ihanan paikan asua.

Aktiivinen, turvallinen, yhteisöllinen, kotoisa, vireä, juureva, perheystävällinen, vehreä ja itsenäinen - näillä adjektiiveilla hollolaiset itse kuvailivat kotikuntaansa taannoisen brändityön yhteydessä. Aktiivisesti annetusta asukaspalautteesta on kiteytetty myös Hollolan oma brändi, joka tiivistyy sanapariin Monta luontoa.

Kunnanjohtaja Päivi Rahkonen toteaa, että Monta luontoa -johtolause avautuu käytännössä äärimmäisen osuvasti: "Olemme viihtyisä, turvallinen ja luonnonläheinen asuinpaikka, joka tarjoaa hyvät palvelut ja sujuvan arjen kaikille kuntalaisille. Yksikään koulu ei toimi väistötiloissa ja moni arvostaa myös ympäröivää luontoa. Meillä pääse luonnonrauhaan ja harjumaisemiin kotiovelta". Kunnan elinvoimasta kertoo myös asukkaiden ikärakenne. Hollolassa lapsiperheiden osuus on Päijät-Hämeen korkein.

Järvimaisema

Monipuolinen tonttitarjonta

Tutustu tonttitarjontaamme ja tee Hollolasta sinun kotisi paikka. Vapaita tontteja löytyy niin kuntakeskuksen palveluiden läheisyydestä kuin myös luonnonläheisistä maalaismaisemista. Kulkuyhteydet Lahteen ja pääkaupunkiseudulle ovat hyvät.

  

Messilän alueesta on moneksi

Messilä on tehty rentoutumista varten. Alueelta löytyy hoidetut leirintäalue- ja venesatamapalvelut Vesijärven rannalta, majoitusta kartanomaisemassa sekä vehreitä pelikenttiä golfin ystäville. 

 

Yhteensä 100 km merkittyjä ulkoreittejä

Parasta mielenrauhaa tarjoavat opastetut upeat luontopolut, jotka kuljettavat retkeilijän halki vaihtelevien reittien läpi vuoden kävellen tai hiihtäen.

  

  

Hollola: Kodin paikka


Me autamme tonttiasioissa: 

Omakotitontit:
Sari Korvenmäki 044 780 1443

Rivitalo- ja kerrostalotontit:
Pasi Rantanen 044 780 1352

Teollisuus- ja yritystoimintatontit:
Sari-Anna Vilander 044 780 1298
Ilkka Korhonen 044 780 1379