Hollola finalistien joukossa ehdolla Cygnaeus-palkinnon saajaksi

Takaisin

Opetushallituksen vuosittain jakama palkinto myönnetään tänä vuonna 100 vuotta täyttävän oppivelvollisuuslain kunniaksi. Se suunnataan oppilaitokselle tai varhaiskasvatuksen yksikölle, joka on kehittänyt pitkäjänteisesti tai innovatiivisesti toimintatapaa, jonka avulla on tuettu oppijoita jaksamisessa, hyvinvoinnissa ja osallisuuden edistämisessä etäyhteyksien aikana.

Olemme finaaliviisikossa Hollolassa kehitetyllä turvataitokasvatus oppimateriaalilla, jonka tarkoituksena on ohjata ja opettaa lapsia/nuoria toimimaan tiedostavammin monimediaalisessa maailmassa. Oppimateriaalin avulla lapsi/nuori saa varhain, eri iässä ja eri kehitysvaiheissa työkaluja oman hyvinvointinsa ja kehityksensä tueksi elämään, jossa sekä opiskelu ja tiedon hakeminen että vapaa-aika keskittyvät yhä enemmän erilaisiin digitaalisiin ympäristöihin.

Palkinnon saajan valitsevat finalistien joukosta opetusministeri Li Andersson ja professori Mari-Pauliina Vainikainen. Palkintona annettava Cygnaeus-mitali jaetaan 24.11.2021 järjestettävässä palkinnonjakotilaisuudessa.

 

Lisätietoja:

Minna Säkkinen-Salminen
hallintopäällikkö
minna.sakkinen-salminen@hollola.fi

Julkaistu: 05.11.2021 11.38