Hollola-illan kuvasatoa

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Yhteisöllistä Hollola-iltaa vietettiin ensimmäistä kertaa lauantaina 8.9.2018. Kuvat kertovat tapahtumasta sanoja paremmin!

Hollola-ilta

Noin kello 14: Tapahtuman tuottaja-juontaja Lassi Puodinketo (vas) ja yhteisöohjaaja Tero Äijälä rekrytoivat pitsapalkalla paikallista apua teltan rakennukseen ja purkuun.

Kello 16: Isabella Kalliokoski herkisti yleisön ja aloitti tapahtuman laulaen.

Noin kello 15.50: Tilausravintola Hollolan Hirven Leena (vas) ja kirkonkylällä Vanhaa kunnantupaa ja kioskia pyörittävän Hanneksen tuuletukset ennen tapahtumaa. Saadun tiedon mukaan useampi myyjä möi niin sanotusti pöydän tyhjäksi ennen kahdeksaa.

Noin kello 15.30: Salpakankaan musiikkiluokkien yhtye YsiCee (ja Tero) valmistautuvat esitykseen.

Noin kello 16: tori ja pomppulinna täyttyivät.

Tuttuja torilla: elinvoimavaliokunnan puheenjohtaja Erkki Arvila(SDP) ja valtuutettu, kansanedustaja Jari Ronkainen (PS).

Suosittua oli myös kuvauttaa itsensä Sipi-pellen kainalossa. Kuvassa vas. elinkeinopäällikkö Sari-Anna Vilander, kunnanjohtaja Päivi Rahkonen, Sipi-pelle ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Kristiina Hämäläinen (KOK).

Noin kello 17.30: Hollolan kuvataiteilijoiden yhteisötaideteos luonnosvaiheessa.

Hollola-ilta keräsi mukavasti väkeä Hollola-aukiolle.

...Ja pöydät täyttyivät ruokailevasta yleisöstä.

Juontaja Lassi Puodinketo yrittää selvittää huutoäänestyksen tulosta. Kyläkehukisaan osallistuivat Hämeenkosken Jyrki Joensuu (vas), Vesikansan Marja-Liisa Härkönen, Tennilän Juha Räsänen ja Kankaantaan Ilkka Sipilä. Voittajaksi valittiin Kankaantaan kylät.

Hollolan holosuu 2018: näyttelijä-maailmanmatkaaja Ville Haapasalo ja kiitospuhe.

Ville Haapasalo oli myös suosittu halaus- ja selfie-kohde.

Ilta huipentui Mikael Saari -trion keikkaan.

Noin kello 20: Hollolan Taideyhdistyksen kuvataiteilijoiden Jussi Airolan (keskellä), Erkki Laineen ja Irmeli Savolaisen yhteisötaideteos miltei valmiina. Teokseen antoivat oman leimansa myös taideyhdistyksen matkavastaava Seija Aakalan ja Hollolan Holosuu Ville Haapasalon siveltimet.

Kuvakooste: tiedottaja Pilvi Kallio-Meriläinen.

Anna palautetta tapahtumasta tai vinkkaa ideoita seuraavaa varten tuottaja lassi.puodinketo@hollola.fi

Julkaistu: 11.09.2018 10.55