Hollola ja Asikkala tv-ohjelman liikuntakuntia

Kategoria: Liikunta
Takaisin

elixir

Elixir-ohjelmassa esiintyvät muun muassa Aino-Kaisa Saarinen (suksilla vas), juontajat Janni Hussi ja Lassi Hurskainen, mäkihyppääjä Toni Nieminen ja Asikkalan kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrback.

Hollola ja Asikkala liikuntatähtineen ovat pääosassa Elixirin tv-sarjassa, joka esitetään televisiossa tammikuussa 2019.

Kuvaukset käynnistyivät torstaina 22.3. Hollolan päivällä, jossa aamusta jo hiihdettiin Vesijärven jäällä, vedettiin ylämäkihiihtoa Messilässä Tour de Ski -henkisesti, josta siirryttiin Hollolan Kirkonkylälle, tietysti hiihtäen. Kyseessä on lifestyle-ohjelma Elixirin ideoima jakso, jonka ideana on esitellä Päijät-Hämeen mahtavia talviulkoilumahdollisuuksia Hollola ja Asikkala esimerkkeinään.

Torstaina Hollolassa syntynyt ja asuva mestarihiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen johdatti kuvaustiimin ja Asikkalassa ja Hollolassa asuneen mäkimestari Toni Niemisen, Asikkalan kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbackin ja ohjelman juontajat huikealle hiihtoretkelle. Aikun tehtävänä oli organisoida tiimille ylämäkiveto, jollainen mestarihiihtäjälle on tuttu.

Perjantaina 23.3. kuvaukset jatkuvat Asikkalan Lehmonrannassa, ja vielä pääsiäisviikolla palataan Hollolan maisemiin kuvaamaan ja tutustumaan muun muassa Sami Jauhojärven ja kunnanjohtaja Päivi Rahkosen Hollolaan.

Julkaistu: 22.03.2018 15.35