Hollola myy sote-keskuksen

Takaisin

Maanantaina kokoontunut Hollolan kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti Hollolan sote-kiinteistön myynnin 17 miljoonan euron kauppahinnalla. Kauppa on tarkoitus tehdä viimeistään vuoden loppuun mennessä.

Ostotarjouksen on tehnyt perustettava Kiinteistö Oy Hollolan Hyvinvointiasema.

- Ennen kaupantekoa käydään neuvottelut rakennuksessa vuokralla olevan Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän hallituksen sekä uuden hyvinvointialueen hallituksen kanssa, kertoo kunnanjohtaja Päivi Rahkonen.
Neuvottelut alkavat heti, ja päätöksiä saadaan syksyn aikana.

Hollolan uusi kuntastrategia hyväksyttiin joulukuussa 2021 ja sen pohjalta koko kevään valmistellut strategiset ohjelmat hyväksyttiin yksimielisesti valtuutettujen strategiaa kiittävien puheenvuorojen jälkeen.
Puheenvuoroissa todettiin muun muassa strategian olevan merkki sitoutumisesta. Hollolan asukasmäärän kasvuun on vahva usko sekä siihen, että Hollolasta tulee haluttu paikka niin asukkaille kuin yrityksille.  

Kunnanvaltuusto hyväksyi myös viime vuoden tilinpäätöksen ja antoi vastuuvapauden kunnan hallintoa ja taloutta hoitaneille.

Valtuusto teki lisäki valinnat 1. syyskuuta toimikautensa aloittavaan ympäristöterveyslautakuntaan. Hollolan edustajiksi valittiin Satu Segersven, puheenjohtaja (varalle Hannu Siljander), Pentti Lampi (Minna Halme) ja Kari Hyytiä (Lasse Peltonen).

Julkaistu: 21.06.2022 10.37