Hollolan hyvinvointivaliokunnan kokouskuulumiset 24.6.2020

Kategoria:
Takaisin

Hyvinvointivaliokunnassa 24.6. päätettiin mm. seuraavat asiat:

  • Opetushallituksen 10.2.2020 määräyksen mukaiset muutokset Hollolan kunnan esiopetuksen opetussuunnitelmaan hyväksyttiin esityksen mukaisesti.
  • Opetushallituksen myöntämä avustus vieraskielisten sekä saamen ja romanikielisten oppilaiden ja opiskelijoiden esi- ja perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen järjestämisestä vuonna 2019 merkittiin tiedoksi.
  • Mestan Tuki ry:lle myönnettiin 7 000 euron toiminta-avustus vuokran maksuun ajalle 1.1.–31.12.2021.
  • Koronapandemian leviämisen ehkäisemiseksi jouduttiin sulkemaan kaikki liikuntapaikat uimahallit mukaan lukien. Uimahalli suljettiin 17.3.2020 ja sitä ei avattu ennen kesätaukoa. Sulkemisen takia uimahallin asiakkaiden voimassa olevat kausikortit jäivät käyttämättä 17.3.–9.6.2020. Hollolan uimahallin ennenaikaisen sulkemisen takia käyttämättä jääneet kausikorttikuukaudet päätettiin hyvittää asiakkaille. Alle 15 päivän korvausta ei hyvitetä. Kausikortin korvaus tulee pyytää Hollolan uimahallin kassalta 15.9.2020 mennessä.
  • Harrastustilojen vakiovuorot kaudelle 2020–2021 merkittiin tiedoksi, ja hyväksyttiin tilojen varaamista ja perumista koskevat käytänteet ja avaimien vastuuta koskevat säännöt.
  • Hollolan kunta kilpailutti Kirkon seudun alueen henkilökuljetuspalvelut. Tarjousten vertailuperusteena on käytetty vertailutaulukon tarjouspyynnön mukaista halvinta tuntihintaa €/h (alv. 0 %). Hyväksyttiin kilpailutuksen voittaneen Kuljetus Lakkapää Oy:n tarjous.
  • Hyväksyttiin päivitys Suomen Kuntalogistiikan kanssa olevaan koululaiskuljetusten hallinnointipalvelu- ja toiminnanohjausjärjestelmän palvelusopimukseen ja päätettiin käyttää voimassa olevan sopimuksen ensimmäisen optiokausi (2 vuotta). Ohjelmistolisenssin ja sen käyttöoikeuden osalta maksetaan sopimuskauden kustannus yhdessä erässä. Kustannusvaikutus katetaan hyvinvoinnin palvelualueen talousarviosta ja lisenssin kustannusvaikutus tuleville vuosille huomioidaan talousarviovalmistelun yhteydessä.
  • Vuoden 2021 talousarvion laadintaohje merkittiin tiedoksi.
     

Lue lisää: Hyvinvointivaliokunnan kokouspöytäkirja

Julkaistu: 25.06.2020 15.38