Hollolan kirjastopisteet avautuvat vaiheittain

Kategoria:
Takaisin

Aluehallintovirasto on linjannut kirjastojen avaamista niin, että kirjastojen on mahdollista aloittaa aineiston noutopalvelu (ns. take away –tyyppinen lainaustoiminta) välittömästi. Muut kuin lainaustoiminnan kannalta välttämättömät tilat tulee kuitenkin pitää suljettuina eikä oleskelua tai muuta toimintaa kirjaston tiloissa tule sallia ennen 1.6.2020.

Toiminnan käynnistäminen ja uloslainaamisen valmistelu kaikkine järjestelyineen vie aikaa. Kirjastotilat avautuvat linjauksen mukaisesti 1.6. alkaen. Noudatamme myös silloin turvallisuusohjeita ja mahdollisia muita rajoituksia.

Ennen uloslainaamispalvelun alkamista asiakkaat voivat varata aineistoja verkkokirjastossa lastu.finna.fi. Varattu aineisto odottaa kirjastossa, kun uloslainaaminen käynnistyy. Aineiston varaamiseen tarvitset kirjastokortin ja pin-koodin.

VAIN ENNALTA VARATUN AINEISTON NOUTO ja AINEISTON PALAUTUS on mahdollista Hollolan pääkirjastossa Salpakankaalla 14.5. alkaen. Palvelemme ma-pe kello 12-16. Muut kirjaston toiminnot ja tilat eivät vielä ole käytettävissä.

Muista turvavälit asioidessasi kirjastossa. Tulethan terveenä kirjastoon.

Hämeenkosken ja Kalliolan kirjastopisteet avautuvat 1.6. Kirjastoauto on myös pois liikenteestä 1.6. saakka.

Kirjaston henkilökunta vastaa asiakkaiden kysymyksiin asiakaspalvelunumerossa 038 803 270 sekä Lastukirjastojen chat-palvelussa (https://lastu.finna.fi). Seuraa tilanteen etenemistä Lastukirjastojen sivuilta sekä Hollolan kirjaston facebook-sivuilta.

Julkaistu: 05.05.2020 10.18