Hollolan kokoinen palveluopas tehdään yhteistyössä yrittäjien kanssa

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Hollola-opas

Ohessa yksi luonnoskuva Hollola-oppaan kanneksi. Taitto Janita Juselius.

Hollolasta kootaan kunnan ja yrittäjien syhteistyönä palveluopas kesäksi 2018

Hollolan Yrittäjät ja Hollolan kunta kutsuvat kaikkia hollolalaisia toimijoita ilmoittamaan palveluistaan ja tapahtumistaan Hollola-oppaassa. 

Ilmoituksia ja menotietoja oppaaseen kerätään toukokuun puoleen väliin saakka. Painoon opas menee 31.5. Opas palvella alueen asukkaita ja kävijöitä vuoden, kahden ajan. Oppaaseen on kerätty Hollolan luontoihmeet, käyntikohteita, mielenkiintoiset tarinoita ja palveluita yksiin kansiin. 

Oppaaseen voi ilmaiseksi ilmoittaa tietonsa. Oppaassa voi myös mainostaa palveluaan huokeaan omakustannehintaan.

Tule mukaan, klikkaa tästä. 

Palaute ensi kertaa tehtävästä oppaasta on ollut hyvää; tällaista painettua viestintää tarvitaan. Tekijöiden huolena on enää, tavoitammeko alueen kaikki toimijat ja yrittäjät. Toivomme, että Hollolan koko kollektiivi jakaisi viestiä oppaan valmistelusta omassa verkostossaan, ettei palvelutarjontamme jää ohueksi ja vaisunnäköiseksi.

Esimerkkinä Sysmä

Oppaaseen on koottu kuusi eri palvelukategoriaa majoittumisesta hyvinvointiin ja harrastuksista kaupankäyntiin. Painosmääräksi arvioidaan 9 000 kappaletta, sivumääräksi sataa. Opas jaellaan vapaa-ajan asukkaille ja kunnan uusille asukkaille. Opasta löytyy kirjastoista, uimahallista, liikkeistä, yrityksistä ja kunnan toimipisteistä. Hollola-opas julkaistaan myös sähköisessä muodossa issuu.comissa.

Sparraajana on toiminut Yksi Sysmä -oppaan puuhanainen Mia Kärkkäinen. Sysmässä yrittäjät ovat tehneet suosittua palveluopasta monta vuotta.

Lisätietoja: Pilvi Kallio-Meriläinen, tiedottaja, puh. 044 780 1206, etunimi.sukunimi@hollola.fi

Julkaistu: 11.05.2018 07.48