Hollolan kunnan laskujen käsittely

Hollolan kunta vastaanottaa ensisijaisesti sähköisiä verkkolaskuja. Kunnan kaikki laskut käsitellään ja arkistoidaan sähköisesti.

Verkkolasku saadaan suoraan käsittelyyn kunnan ostolaskujärjestelmään ja siksi sen käsittely on nopeampaa kuin paperilaskun, joka joudutaan erikseen muuttamaan sähköiseen muotoon ennen käsittelyä. Verkkolaskuista ei myöskään synny kunnalle paperijätettä ja siten myös vähentää syntyvän jätteen määrää.

Hollolan kunnan laskutusosoitteet yksiköittäin

1) Hollolan kunta / Palvelualue tai yksikkö            Y-tunnus 0146248-5

PL 1153
00026 BASWARE
Laskuoperaattori Basware Oyj                                    Operaattoritunnus BAWCFI22
OVT-tunnus 003701462485
Sähköpostilaskuosoite: hollola@bscs.basware.com

Laskulla tulee näkyä vastaanottajakentässä Hollolan kunnan lisäksi palvelualue sekä yksikkö tai yhteyshenkilö. Yllä oleva laskutusosoite koskee seuraavia Hollolan kunnan palvelualueita ja yksiköitä:

Konsernipalvelut:

Kunnanhallitus ja -valtuusto, tarkastustoimi, vaalit, hallinto- ja viestintäpalvelut, talouspalvelut, kehittämispalvelut, henkilöstöpalvelut ja tietohallintopalvelut

Hyvinvoinnin palvelualue:

Hyvinvoinnin hallinto, varhaiskasvatuspalvelut, perusopetuspalvelut sekä vapaa-aikapalvelut (kirjasto-, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä hyvinvoinnin koordinointi)

Elinvoiman palvelualue:

Elinvoiman hallinto, kuntatekniikka, liikennepalvelut, elinkeinopalvelut, työllisyyspalvelut, henkilöstöravintola, kaavoitus, maaomaisuuden hallinta, rakennusvalvonta, ympäristönsuojelu, ruokapalvelut, siivouspalvelut, ja metsätalous

2) Hollolan kunta / Vesihuoltolaitos                         Y-tunnus 0146248-5

PL 1154
00026 BASWARE
Laskuoperaattori Basware Oyj                                      Operaattoritunnus BAWCFI22
OVT-tunnus 003701462485230
Sähköpostilaskuosoite: hollola.vesi@bscs.basware.com

Yllä oleva laskutusosoite koskee ainoastaan Vesihuoltolaitosta. 

Verkkolasku/toimittajaportaali -ohje

Mikäli yrityksenne ei pysty lähettämään verkkolaskuja, voitte rekisteröityä käyttäjäksi maksuttomaan toimittajaportaaliin, jonka kautta voitte lähettää laskut sähköisenä järjestelmäämme.

Ohjeet portaalin käyttöön löytyvät osoitteesta Sähköisen asioinnin linkistä.

Voitte myös lähettää laskunne sähköpostilla. Laskun tulee olla pdf-muotoinen. Yhdessä pdf-tiedostossa voi olla vain yksi lasku liitteineen. Huomioittehan, että Baswaren PDF-osoite ei ole ns. yhteystieto-osoite eli osoitteeseen ei voi lähettää viestejä tai kyselyjä laskutukseen liittyen.

Laskun yksilöintitiedot ja liitteet

Laskulla on mainittava aina toimituspäivä sekä yksikkö tai yhteyshenkilö, mihin/kenelle palvelut/tavarat on toimitettu. Kaikki asiakkaan antamat tilausviitteet on merkittävä näkyviin laskulle (esim. kustannuspaikka tai hankenumero). Oikeat tilausviitteet nopeuttavat laskun välittymistä oikealle laskun käsittelijälle.

Verkkolaskutusosoitteisiin ei tule lähettää muuta kuin laskut (+ liitteet). Esitteet, hinnastot ja henkilötietolain mukaiset arkaluontoiset dokumentit lähetetään postitse suoraan vastaanottajalle.

Lisätietoja Provincia Oy, (03) 821 4017 tai ostoreskontra@provincia.fi sekä Hollolan kunta, taloussihteeri 044 780 1425.