Hollolan kunnan laskujen käsittely

Hollolan kunta vastaanottaa ensisijaisesti sähköisiä verkkolaskuja. Kunnan kaikki laskut käsitellään ja arkistoidaan sähköisesti.

Verkkolasku saadaan suoraan käsittelyyn kunnan ostolaskujärjestelmään ja siksi sen käsittely on nopeampaa kuin paperilaskun, joka joudutaan erikseen muuttamaan sähköiseen muotoon ennen käsittelyä. Verkkolaskuista ei myöskään synny kunnalle paperijätettä ja siten myös vähentää syntyvän jätteen määrää.

 
Hollolan kunnan laskutusosoitteet yksiköittäin

1) Hollolan kunta / Palvelualue tai yksikkö            Y-tunnus 0146248-5

PL 1153
00026 BASWARE
Laskuoperaattori Basware Oyj                                    Operaattoritunnus BAWCFI22
OVT-tunnus 003701462485
Sähköpostilaskuosoite: hollola@bscs.basware.com

Laskulla tulee näkyä vastaanottajakentässä Hollolan kunnan lisäksi palvelualue sekä yksikkö tai yhteyshenkilö. Yllä oleva laskutusosoite koskee seuraavia Hollolan kunnan palvelualueita ja yksiköitä:

Konsernipalvelut:

Kunnanhallitus ja -valtuusto, tarkastustoimi, vaalit, hallinto- ja viestintäpalvelut, talouspalvelut, kehittämispalvelut, henkilöstöpalvelut ja tietohallintopalvelut

Hyvinvoinnin palvelualue:

Hyvinvoinnin hallinto, varhaiskasvatuspalvelut, perusopetuspalvelut sekä vapaa-aikapalvelut (kirjasto-, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä hyvinvoinnin koordinointi)

Elinvoiman palvelualue:

Elinvoiman hallinto, kuntatekniikka, liikennepalvelut, elinkeinopalvelut, työllisyyspalvelut, henkilöstöravintola, kaavoitus, maaomaisuuden hallinta, rakennusvalvonta, ympäristönsuojelu, ruokapalvelut, siivouspalvelut, ja metsätalous

2) Hollolan kunta / Vesihuoltolaitos                         Y-tunnus 0146248-5

PL 1154
00026 BASWARE
Laskuoperaattori Basware Oyj                               Operaattoritunnus BAWCFI22
OVT-tunnus 003701462485230
Sähköpostilaskuosoite: hollola.vesi@bscs.basware.com

Yllä oleva laskutusosoite koskee ainoastaan Vesihuoltolaitosta. 

Verkkolasku/toimittajaportaali -ohje
Mikäli yrityksenne ei pysty lähettämään verkkolaskuja, voitte rekisteröityä käyttäjäksi maksuttomaan toimittajaportaaliin, jonka kautta voitte lähettää laskut sähköisenä järjestelmäämme.

Ohjeet portaalin käyttöön löytyvät osoitteesta Sähköisen asioinnin linkistä.

Voitte myös lähettää laskunne sähköpostilla. Laskun tulee olla pdf-muotoinen. Yhdessä pdf-tiedostossa voi olla vain yksi lasku liitteineen. Huomioittehan, että Baswaren PDF-osoite ei ole ns. yhteystieto-osoite eli osoitteeseen ei voi lähettää viestejä tai kyselyjä laskutukseen liittyen.

Laskun yksilöintitiedot ja liitteet
Laskulla on mainittava aina toimituspäivä sekä yksikkö tai yhteyshenkilö, mihin/kenelle palvelut/tavarat on toimitettu. Kaikki asiakkaan antamat tilausviitteet on merkittävä näkyviin laskulle (esim. kustannuspaikka tai hankenumero). Oikeat tilausviitteet nopeuttavat laskun välittymistä oikealle laskun käsittelijälle.

Verkkolaskutusosoitteisiin ei tule lähettää muuta kuin laskut (+ liitteet). Esitteet, hinnastot ja henkilötietolain mukaiset arkaluontoiset dokumentit lähetetään postitse suoraan vastaanottajalle.

Lisätietoja Provincia Oy, (03) 821 4017 tai ostoreskontra(a)provincia.fi sekä Hollolan kunta, talouspalvelut(a)hollola.fi.

 

Linkit:

Provincian laskuttajaportaali

Provincia Oy - Katso lisätietoja laskutuksesta

Talouspalvelujen palvelupiste

Keskuskuja 2 C 21 15870 Hollola

Aukioloajat

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen talouspalvelut(a)hollola.fi

Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 09:00 - 15:00.

Yhteyshenkilöt

Talouspäällikkö (Konsernipalvelut)
Piia Paasiranta
044-780 1236

Taloussuunnittelija (Elinvoiman palvelualue)
Leila Tupasela
044-780 1425

Taloussuunnittelija (Hyvinvoinnin palvelualue)
Assi Rask
044-780 1235