Hollolan kunnan puhelinjärjestelmä päivittyy ja puheluja aletaan välittää uudesta toimipisteestä

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Uusi järjestelmä otetaan käyttöön tiistaina 9.10.

Puhelin

Hollolan kunnan nykyinen puhelinvaihdejärjestelmä on tullut tuotteena elinkaarensa päähän ja DNA korvaa sen uudella puhelinvaihdejärjestelmällä, DNA Vaihdepalvelulla. Hollolassa uusi järjestelmä otetaan käyttöön tiistain 9.10. ja torstain 11.10.2018 välisenä aikana.

Puhelinliikenteessä häiriöitä

Muutos aiheuttaa lyhytkestoisia häiriöitä yleisesti puhelinliikenteeseen, sekä Hollolan kunnan henkilöstön matkapuhelinliittymien toimintaan. Jos puhelu ei yhdisty tavoittelemallesi henkilölle, soittamaasi Hollolan kunnan numeroon tai havaitset häiriötä yhteydessä, ohjeistaa DNA soittamaan hetken kuluttua uudelleen.

Muutos puhelun välittäjässä 

Tähän asti puhelinvaihde on ollut yhteinen Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän kanssa, ja puhelun välittäjät ovat fyysisesti sijainneet Salpakankaan terveysaseman tiloissa. DNA:n uudessa viestintäratkaisussa Hollolan kunnan puhelinvaihdetta alkaa hoitaa vaihdepalveluja tarjoava CallWaves, jolta DNA on välityspalvelun ostanut.

Hollolassa muutokseen on varauduttu tiiviissä yhteistyössä DNA:n kanssa. DNA on kokenut vaihdepalvelujen toimittaja ja järjestäjä. Hollolan kunnan henkilöstö koulutetaan päivitetyn järjestelmän käyttöön.

Lisätietoja: Vaihdepalvelun käyttöönotosta Vesa Huttunen, tietohallintopäällikkö, p. 044 780 1205, etunimi.sukunimi@hollola.fi

Julkaistu: 04.10.2018 14.40