Hollolan kunnanhallituksen puheenjohtaja vaihtuu

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Kristiina Hämäläinen (kok.) on ilmoittanut, ettei ole enää käytettävissä seuraavalla kaksivuotiskaudelle Hollolan kunnanhallituksen puheenjohtajaksi. Maanantaina 8.4. Hollolan valtuusto valitsee luottamuspaikat toimielimiin ajalle kesäkuu 2019 — kesäkuu 2021.

Kristiina Hämäläinen vanhustenviikon juhlapuhujana syksyllä 2018.

Kristiina Hämäläinen vanhustenviikon juhlapuhujana syksyllä 2018.

Kristiina Hämäläinen johti kunnanhallitusta kaksi vuotta, ja perustelee vetäytymistään muuttuvalla elämäntilanteella. Hänet on valittu hyvinvointipäälliköksi Orimattilan kaupungille, ja hän aloittaa uudessa virassa toukokuussa, ellei tule valituksi kansanedustajaksi nyt käynnissä olevissa eduskuntavaaleissa.

”Kunnan keskeinen johtotehtävä aiheuttaa roolien päällekkäisyyttä, olen sitten viranhaltija Orimattilassa tai kansanedustaja. Tällaisten tehtävien yhtäaikainen laadukas hoitaminen on mahdotonta myös ajankäytöllisistä syistä”, kommentoi Hämäläinen Etelä-Suomen Sanomille 4.4.2019. Hämäläinen jatkaa Hollolan valtuustossa rivijäsenenä ja Päijät-Hämeen maakuntaliiton hallituksen varapuheenjohtajana.

 

Kristiina Hämäläinen kiittää kunnanhallitusta, valtuustoryhmiä ja puheenjohtajia tuesta ja hyvästä hengestä, ja kunnan viranhaltijoita, työntekijöitä ja kuntalaisia hyvästä aktiivisesta yhteistyöstä.

Hollolan valtuusto valitsee uuden kunnanhallituksen puheenjohtajan maanantain kokouksessa.

Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa http://www.mediaserver.fi/live/hollola Kokoomuksen valtuustoryhmä valitsee joukostaan ehdokkaan kunnanhallituksen johtoon viimeistään maanantaina ennen valtuuston kokousta.

 

Julkaistu: 04.04.2019 13.20