Hollolan kunta satsaa kesätyöllistämiseen - hakuajat nyt käynnissä!

Takaisin

Hollolan kunnan kesätöiden hakuaika on alkanut

Hollolan kunta tarjoaa tulevana kesänä 56 kesätyöpaikkaa kunnan yksiköissä ja haku kesätyöpaikkoihin tapahtuu Kuntarekry.fi:n kautta 2.3.-22.3.2020 välisenä aikana. Kunnan tarjoamat kesätyöt kestävät 4 viikkoa ja työt järjestetään 1.6.-24.7.2020 välisenä aikana.

Kesätyöntekijöitä palkataan avustaviin tehtäviin:

  • elinvoiman palvelualueelle liikunta-alueiden hoitoon sekä ruoka- ja siivouspalveluun
  • hyvinvoinnin palvelualueelle päivähoitoon, koululaisten leiritoimintaan, liikuntapalveluihin, pääkirjastolle
  • konsernipalveluihin hallinnon arkistointitehtäviin.


Lue lisää hakuprosessista


Kesätyösetelit ovat haettavissa 3.2. - 18.6.2020 välisenä aikana.

Hollolan kunta jakaa 70 kesätyöseteliä 15-17 -vuotiaille hollolaisille nuorille. Lisäksi kunta on varannut yhden kesätyösetelin jokaiselle hollolalaiselle 9. luokkalaiselle. Yleisessä jaossa olevat setelit (70 kpl) jaetaan hakujärjestyksessä ja niitä jaetaan niin kauan kuin seteleitä riittää. Seteleitä ei voi varata. Kesätyösetelit myönnetään työsopimusta vastaan ja seteleitä jaetaan 1kpl/hlö. Setelin arvo on 250 € ja seteli maksetaan kesätyöpaikan tarjonneelle työnantajalle tilitystä vastaan.


Kesätyöpaikkoja Hollolan 4H-yhdistyksen kautta

Kunnan yksiköiden lisäksi kesätöitä on tarjolla Hollolan 4H-yhdistyksen kautta noin kolmellekymmenelle nuorelle. Kunta tekee yhteistyötä Hollolan 4H-yhdistyksen ”Minä, kaverit ja meidän kylä” -nimisen hankkeen kanssa kesätyöpaikkojen lisäämiseksi sekä kylätoiminnan tukemiseksi Hollolassa. 4H kartoittaa kesätyötarpeita kunnan kylistä ja yhdistyksistä. Hakeminen kesätyöpaikkoihin tapahtuu Hollolan 4H:n oman rekrytoinnin kautta. 4H:n tarjoamat kesätyöt ovat kestoltaan 1-2 viikkoa ja Hollolan kunta tukee toimintaa taloudellisesti osallistumalla kesätyöntekijöiden palkkauskustannuksiin.

Lisätietoja 4H:n kesätyöpaikoista

Toiminnanjohtaja Anna-Mari Pesari, puh. 040 552 1977
www.hollola.4h.fi

Julkaistu: 02.03.2020 09.37