Hollolan kuntasessarit

Lumilautailuviikonloppu keskellä Hollolaa 1.-3.3.2019

kuntasessarit

Lumilautailu- ja monipuolinen talvilomaviikonloppu Hollolan kuntakeskuksessa 1.-3.3.2019.

Aikataulu julkaistu 28.2.2019, klikkaa

Vauhdikas kisa ja huimia suorituksia luvassa - ilmoittautuminen auki!

Kuntakeskukseen rakennetaan reilirata, jonne Kustom Promotion tuottaa lumilautailun kansalliset kisat yli kymmenvuotiaille kisaajille. Kisa pidetään lauantaina 2.3. noin 14-20 välisenä aikan. Perjantaina rata on avoimessa käytössä muun muassa laskijoille ja sunnuntaina pulkkamäkikäytössä (kypäräpakko). 

Lauantain kisassa nähdään paljon lumilautasuorituksia, jotka tuomaristo arvioi. Päivän päätteeksi kisa huipentuu finaaliin. Kustom Promotionin toimitusjohtaja Mikko Kittelä kehuu Hollolan sessareiden olevan ”ainoa tällainen tapahtuma suomalaisessa kaupunkiympäristössä tässä olympialajissa”. Viikonlopun aikana kuntakeskukseen odotetaan tuhansia kävijöitä viettämään vauhdikasta talvilomaviikonloppua ja myös vapaaseen rinteeseen.

Voit vielä ilmoittautua!

Ilmoittaudu kisaan mikko.kittela@kustompromotion.com

Katukeittiöt ja muu ohjelmatarjonta viihdyttävät kaikenikäisiä
Tuottaja Lassi Puodinketo Hollolan kunnasta haluaa yleisön viihtyvän lumiliikunnan parissa, ja ohjelma on suunnitteilla parhaillaan: ”Järjestämme paikalle teltan, katukeittiöitä ja ohjelmaa Hollola-illan tapaan. Haluamme että meillä viihtyvät niin nuoret kuin perheet”, Puodinketo hehkuttaa ja kutsuu samaan hengenvetoon tapahtumaan mukaan yhteisöjä, vapaaehtoisia ja puolueitakin rakentamaan kaikkien aikojen ensimmäisiä Hollolan kuntasessareita.

Kohti keskieurooppalaista tunnelmaa!
Lumilautabrändi Burton tuo kuntakeskukseen noin sadan neliön Riglet-parkin, joka tarjoaa hupia perheen pienimmille – parkissa voi leikin keinoin ottaa ensituntumaa lumilautailuun! Mukaan on lupautunut myös Messilän hiihtokoulu ja Sipi-Pelle sirkuksineen. Lauantai-iltana bilebändi Avaruusmehukomppania soittaa rock covereita. Tapahtuman aikana kirjastokahvila on auki ja kirjastossa on infopiste. Kohti keskieurooppalaista tunnelmaa!

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ohjelmaa täydennetään täällä.

Linkki: Katso miten pääset Hollolan kuntasessareihin ja missä ovat parkkialueet.

Video: Tero lähtee näyttämään kuinka kova lumilautailija on.

PS Sessarit on lumilautailukieltä ja tarkoittaa sessiota. Reili on syntynyt sanasta rail eli kaide. Käytännössä rakennelma lumilautatempuille.

Lisätietoja: Mikko Kittelä, p. 044 518 3191, Lassi Puodinketo, p. 040 557 4402 ja Tero Äijälä, 044 7801 689, etunimi.sukunimi(at)hollola.fi

Lue 1.2.2019 julkaistu tiedote.

Lue 18.2. julkaistu seurantatiedote.

LINKIT

http://www.kustompromotion.fi/

Suomen lumilautaliitto: http://www.fsa.fi/

Lasten lumilautailu: https://burtonriglet.com/

Panoramakuva kunnan keskustasta.

Tapahtuma-alue, parkkialueet ja bussipysäkit Hollolan kuntakeskuksessa.

  • Pe noin kello 16 alkaen avoin reili, Messilän hiihtokoulu ja Verneri-kani, riglet-parkki, katukeittiöt auki, teltassa Suomen suurin karaoke klo 18-21.30.
  • La noin 14 - 22 Kansallinen lumilautakisa, tapahtumateltta: klo 14 KasiCee, noin kello 16 Horizontelatino - tanssia, noin kello 20 Avaruusmehukomppania-bilebändi.
  • Su klo 10-14 rinteessä pulkkamäki. Ohjelmateltassa taikuri Niko klo 11 ja klo 11.30 - 13 monotanssit Jan Dobrovolski ja Liljankukka-orkesteri.

 

 Lumilautailua reilillä Messukeskuksessa. Kuva: Krister Majander.