Hollolan Lions Clubit lahjoittivat tietokoneita Hollolan perusopetuksen oppilaille

Takaisin

Koronaviruksen aikainen etäopiskelu on tuonut mukanaan haasteen oppilaiden yhdenvertaisesta mahdollisuudesta osallistua etäopetukseen sekä tehtävien tekemiseen ja palauttamiseen.

Hollolan kunta on ilmoittautunut mukaan Kaikille kone -kampanjaan. (Avautuu uuteen ikkunaan)

Kaikille kone -kampanja haastaa yritykset lahjoittamaan kannettavia tietokoneita Suomen oppilaiden käyttöön. Kampanja on useiden teknologiayritysten ja yhteiskunnan toimijoiden yhteinen kädenojennus oppimisen hyväksi, ja sen suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Kampanjassa mukana olemalla varmistamme tasa-arvoisen oppimisen mahdollisimman monelle tässä nopeasti käynnistetyssä etäoppimisessa. Kukaan ei saisi jäädä opinnoissaan jälkeen tietokoneen puutteen vuoksi. Tavoitteena on saada kuntaan kampanjan kautta 20-25 konetta jaettavaksi erityisesti vähävaraisten perheiden lapsille.

Hollolan kolme Lions clubia - LC Hollola, LC Pirunpesä ja LS Salpakangas - osallistuivat Kaikille kone-kampanjaan ja lahjoittivat Hollolan perusopetuksen oppilaille kymmenen tietokonetta ja langatonta hiirtä. Hankinta tapahtui Taitonetti-yrityksestä, joka on Suomen suurin käytettyjä tietokoneita myyvä yritys.

 

Julkaistu: 23.04.2020 10.56