Hollolan luontokohteet esiin - vastaa kyselyyn.

Takaisin

Hollolan kunta kartoittaa kuntalaisten lempiluontokohteita, joissa rauhoittua ja viettää aikaa. Mikä on sinulle se paikka, jossa voit todella henkäistä syvään ja tuntea luonnon ympärilläsi? Entä tiedätkö paikan, joka on meiltä jäänyt huomaamatta ja voimme sen nyt ottaa huomioon esimerkiksi metsien hoitosuunnitelmien laadinnassa.

Vähä-Tiilijärvi

Vastaa kyselyyn karttapohjan avulla ja tuo esiin lempikohteesi Hollolan kunnan alueella. Korona vuoden aikana luontoretkkeily on kasvanut entisestään ja lähivirkistysalueiden merkittävyys on noussut. Vuoden 2021 aikana nostamme esiin meille paikallisille tärkeitä kohteita.

Kyselystä konkretiaan

Kyselyn tulosten perusteella valitaan muutamia sopivia paikkoja, joita kehitämme mm. tuomalla paikalle esimerkiksi penkin, jossa istahtaa hetkeksi. Projekti on tarkoitettu nimenomaan kuntalaisille ja heidän luonnossa viihtymisen tueksi. Tämän lisäksi kunnalla on käynnissä Portti luontoon ja elinvoimaan - hanke, jonka yhteydessä kartoitetaan kunnan parhaimpia maisemia. Hankkeesta kerrotaan pian lisää kunnan uutisoinnin kautta. 

VASTAA KYSELYYN TÄSTÄ: Luontokohde-kysely

Julkaistu: 26.04.2021 13.40