Hollolan tapahtumat

Hollolan tapahtumakalenteri 2023

Sivustolta löydät Hollolassa järjestettäviä tapahtumia, jotka on ilmoitettu Hollolan kunnalle. Pyrimme lisäämään tapahtumiin yhteystiedot tai suorat linkit järjestäjien sivuille, jos se on mahdollista. Tapahtumien järjestäjät pyritään mainitsemaan tapahtuman yhteydessä, mikäli se on ilmoitettu. Katso myös koonti menoinfo.fi -sivuilta.
Tapahtuman järjestäjä: ilmoitathan mahdollisimman pian, mikäli tapahtumasi peruuntuu tai sen aikataulu muuttuu (viestinta@hollola.fi).
Hollolan kunta ei vastaa tapahtuman peruuntumisesta.


Helmikuu 2023

Maanantaina 13.2. klo 15-16 Hollolan OmaisOiva -kahvila. Teemana: "Omaishoidon ajankohtaiset asiat, lomat, kuntoutus, yhdistyksen toiminta". Kahvila on avoin ja maksuton  omaisiaan hoitaville ja omaishoidon asioista kiinnostuneille. Järj. Päijät-Hämeen omaishoitajat ry, p. 045 854 4085 / Niina.

Huhtikuu 2023

Maanantaina 24.4. klo 15-16 Hollolan OmaisOiva -kahvila. Teemana: "Kuinka voit omaishoitaja". Kahvila on avoin ja maksuton  omaisiaan hoitaville ja omaishoidon asioista kiinnostuneille. Järj. Päijät-Hämeen omaishoitajat ry, p. 045 854 4085 / Niina.

 

Vinkkaa tapahtumasta

viestinta@hollola.fi