Hollolan työllisyyspalveluiden tiedote poikkeusolojen vaikutuksista

Takaisin

Työllisyyspalvelut

Työllisyyspalvelut toimivat poikkeustilan vuoksi etänä, eikä asiakkaita näin ollen ole mahdollista tavata kasvotusten. Vastuuvalmentajat tavoittaa puhelimella ja sähköpostitse normaalisti arkisin klo 9-15.

Juuri työttömäksi jääneitä hollolalaisia kuntalaisia, joita on TE-toimistosta ohjattu ottamaan yhteyttä työllisyyspalveluun, pyydetään soittamaan vastuuvalmentajien päivystysnumeroihin, jotka löytyvät työllisyyspalveluiden verkkosivuilta. Vastuuvalmentajien päivystysaikoja päivitetään viikoittain tilanteen jatkuessa mahdollisesti pitempään. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen tyollisyyspalvelut@hollola.fi.


Kunnan kesätyöt

Poikkeuksellisen tilanteen ja henkilöstöön kohdistuvien lomautuksien vuoksi on jouduttu myös keskeyttämään kesätyörekrytoinnit kesän 2020 osalta. Asiasta on lähtenyt myös erillinen tiedote kaikille hakijoille 3.4.2020. Haluamme kunnassa kuitenkin edelleen tukea nuorten kesätyöllistymistä poikkeustilanteesta huolimatta ja pyrimme löytämään muita mahdollisia keinoja kunnalle kesätöihin hakeneiden hakijoiden työllistymisen tukemiseksi. Käymme tämän osalta parhaillaan neuvotteluja ja tiedotamme mahdollisesti muista työllistymisen tukemisen keinoista kaikkia hakijoita sähköpostitse viimeistään 24.4.2020.


Kesätyösetelien nouto

Poikkeustilanteesta johtuen myös kesätyöseteleiden nouto tapahtuu vasta aikaisintaan 18.5.2020. Kesätyöseteleiden sähköisiä hakemuksia käsitellään kuitenkin jatkuvasti. Kesätyöseteleiden noudosta ja noutopaikasta tiedotetaan erikseen Työllisyyspalveluiden verkkosivuilla ttisivuilla lähempänä ajankohtana.


Työkokeilut ja palkkatuella työllistämien

Uusien Te-toimiston toimenpiteiden aloittaminen Hollolan kunnassa on tällä hetkellä keskeytynyt, näitä ovat mm. työkokeilut ja palkkatuella työllistäminen. Otamme yhteyttä asiakkaisiin välittömästi, kun voimme käynnistää nämä toiminnot uudestaan.

 

 

 

Julkaistu: 08.04.2020 16.34