Hollolan Urheilijat -46 onnistui Hopeasompa-finaaleiden järjestelyissä – 14-sarjan pojille seitsemäs sija kotikisoista 

Kategoria: Liikunta
Takaisin

hiihtäjät

Kuva: Henna Tanhuanpää 

Järjestelytoimikunnan sekä seuran puheenjohtaja Henri Rauhamäki oli tyytyväisellä mielellä Hopeasompa-viikonlopun viimeisenä päivänä. Tiukka vuosi järjestelyiden osalta oli voiton puolella ja tunnelma stadionilla on ollut loistava koko viikonlopun ajan. Viikonlopun yhtenä tavoitteena on ollut saada uusia vastuunkantajia talkoopuolelle ja siinä onnistuttiin. 

”Kokonaisuutena olemme pärjänneet erinomaisen hyvin. Kaikki ne uudet tai ensikertalaiset talkoolaiset, jotka ovat saaneet aikaisempaa vastuullisempia tehtäviä vastuulleen tai heille on annettu täysin uusia aluevaltauksia, ovat pystyneet hoitamaan pestinsä erittäin hyvin ja kokonaisuus on ollut toimiva”, kertoi Rauhamäki uusista talkoojärjestelyistä. 

”Kyllä näistä varmasti viivan alle vaivan palkka jää, jolla pystytään tulevina vuosina nuoria hiihtäjälupauksia tukemaan ja toimintaa kehittämään”, jatkoi Rauhamäki tapahtuman tuoton kohdentamisesta. 

Heinsuon Urheilukeskuksen vahvuutena on tiivis kilpailukeskus ja lähellä mutkittelevat kilpailuladut. Tapahtuman tunnelma on ollut hyvä, vaikka taivaalta kilpailujen aikana tulikin kaikkea mahdollista. Viestipäivää saatiin kuitenkin viettää aurinkoisessa talvisäässä. 

”Tapahtuma on näyttänyt juuri sellaiselta kuin me ajateltiin. Tämä on aika kompakti paikka ja pienelle alueelle kaikki Heinsuolla saatu. Sellainen yhteisöllisyys ja tunnelma kasvaa, kun kaikki on lähellä ja ihmiset pystyvät vapaasti liikkumaan, eikä ole sellaisia alueellisia ladun tai jonkun muun aiheuttamia rajoitteita” päättää Rauhamäki. 

Seuran nuorille menestyksekkäimmät Hopeasommat vuosiin

Hollolan Urheilijoiden nuoria hiihtäjiä nähtiin lauantaina neljä kertaa palkinnoilla. Leevi Passila hiihti 13-vuotiaiden poikien sarjassa neljänneksi, Oliver Suhosen sijoitus vuotta vanhemmissa oli 22:n, Veeti Passilan 15-vuotiaiden poikien sarjassa 14:s ja Siiri Kejonen nappasi 16 -vuotiaiden tyttöjen sarjassa sijan 19. 

14-sarjan viestissä HU:n pojat joukkueelle Oliver Suhonen, Juho Koskinen ja Leevi Passila olivat sunnuntaina hienosti sijalla 7. 

”Alussa oli tarkoitus pysyä kärjen mukana mahdollisimman pitkään ja siinä onnistuttiin ihan kohtalaisesti. Vähän siinä tuli rakoa, mutta ei liikaa” kertoi avausosuuden hiihtänyt Suhonen. 

Toisen osuuden hiihti 12-sarjassa kisaava Juho Koskinen, jonka mukaan oli jo voitto päästä hiihtämään viestiä. 

”Ens vuonna Hopeasommassa kymppisakkiin henkilökohtaisessa kisassa ja jatkoon sprintissä”, kuvasi Koskinen tulevaisuuden tavoitteitaan. 

Ankkuri hiihtänyt Leevi Passila oli erittäin tyytyväinen viikonloppuunsa. Hän oli asettanut itselleen kovat tavoitteet ja ne kaikki täyttyivät. 

”Aika onnistunut viikonloppu oli. Tänään ei oikein lähtenyt käyntiin, mutta loppu meni aika hyvin”, kertoi Passila. 

Viikonlopun tulokset. 

Julkaistu: 11.03.2019 09.37