Hollolan Vanha Kunnantupa

Hollolan Vanhan Kunnantuvan yritystarina

HOLLOLAN VANHA KUNNANTUPA

Kansallisromanttinen hirsitupa Sinun juhliisi ja virkistäväksi taukopaikaksi

Hannes Kuusisto kertoo:

Hollolan Vanha Kunnantupa siirtyi kesän 2010 aikana Hollolan kotiseutuyhdistys ry:lle. Seuran tarkoituksena on, että Kunnantuvan arvokas ja muistoja herättävä kulttuurimiljöö saataisiin päijäthämäläisten yhteiseen juhla- ja kokouskäyttöön. Erilaiset kulttuuritilaisuudet ovat mahdollisia, koska rakennuksessa on erinomainen akustiikka ja hyväkuntoinen piano käytettävissä.

Nyt Hollolan Vanha Kunnantupa, sekä viereinen Kirkonkylän Kioski on  on vuokrattu minulle. Pidän myös ravintola  Pikku Hanhea Lahdessa. Vanhalla kunnantuvalla ja viereisellä kioskilla on anniskeluoikeudet,  tarjolla on myös herkullisia pizzoja ja leivonnaisia kahvin kanssa. Kesällä kioskin kupeessa järjestetään musiikitapahtumia, joihin kannattaa ehdottomasti tulla kuuuntelemaan hyviä kappaleita ja artisteja. Niitä mainostetaan tapahtumina kioskin ja tuvan facebokissa. Talvisin musiikkitilaisuudet pidetään sisätiloissa vanhassa kunnantuvassa. Toivotan lämpimästi kaikki vauvasta vaariin piipahtamaan Hollolan vanhalla kunnantuvalla kahvilla, pizzalla tai nauttimassa kylmiä virvokkeita.

Kunnantupa on arkkitehtuuriltaan korkeatasoinen, viihtyisä, siisti ja hyvin varustettu kiinteistö. Maalämmön ansiosta se on lämmin ympäri vuoden.Tule tutustumaan kesällä kotiseutumuseoon ja samalla virkistävälle lounas- tai kahvitauolle Vanhalle Kunnantuvalle. Vanhan Kunnantuvan kahvila- ja ravintola on avoinna ympäri vuoden. 

Hollolan vanha kunnantupa

Hollolan vanha kunnantupa sisältä