Hollolan ympäristöpaneeli haastaa kaikki puolueet ympäristökysymyksillä

Takaisin

Kuntavaalit lähestyvät. Kaikista puolueista on kutsuttu ehdokas keskustelemaan ympäristökysymysten äärelle keskiviikkona 26.5. Tervetuloa seuraamaan paneelia ja kuulemaan ehdokkaiden ja puolueiden mietteitä esimerkiksi ilmastotavoitteista tai kierrätyksestä.

Ympäristöpaneeli

Tule kuuntelemaan mitä ehdokkaat vastaavat päivänpolttaviin ympäristökysymyksiin. Tapahtuma järjestetään Youtube-livessä 26.5. klo 17.30-18.45. Mukaan linkin kautta: https://youtu.be/9-ISJ4rCGZw


Illan aiheina muunmuassa kierrätyspuisto-hanke, pienjärvien hoito ja Hollolan osallisuus HINKU- hiilineutraali kunnat verkostossa. Hollolan kunta on valtuuston päätöksellä liittynyt HINKU - verkostoon ja asettanut tavoitteekseen vähentää kasvihuonekaasupäästöjä 80 % vuoteen 2030 mennessä koko kunnan alueella. Tämän lisäksi kuntaorganisaatio on sitoutunut vähentämään 7,5 % energiankulutuksestaan vuosien 2017-2025 välillä. 


Ympäristöpaneelin juontaa Lahden ympäristöpääkaupunki 2021 hankkeen ohjelmajohtaja Saara Vauramo. Ympäristöpaneeli keskusteluja käydään Hollolan kunnan lisäksi Asikkalassa, Heinolassa, Lahdessa ja Orimattilassa. Tapahtuma on osa Hollolan ympäristövuotta. 


Oman ympäristöaiheisen kysymyksesi ehdokkaille voit lähettää 25.5 mennessä osoitteseen: annariina.keto@hollola.fi

Julkaistu: 19.05.2021 15.18