HollolaNyt -mobiilisovellus

Mobiilisovellus, jolla kunta tiedottaa ja tekee mielipidekyselyitä sovelluksen lataajalle.

Mitä tapahtumia haluaisit Hollolaan? Mikä nimeksi skeittauspuistolle ja toimintapuistolle? Mitä kaupallisia palveluja haluaisit Hollolan kuntakeskukseen? Jos sinulla on mielipiteitä, lataa HollolaNyt ja saat kysymyksiä kännykkääsi!

HollolaNyt on Hollolan kunnan mobiilisovellus, jonka avulla hollolalaiset ja Hollolan kunta kehittävät yhteisiä asioita. HollolaNyt sovelluksen avulla pääset antamaan mielipiteesi Hollolan kunnan palveluista ja niiden parantamisesta. HollolaNytin kautta saat myös hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa kunnan asioista.

HollolaNyt on mobiiliyhteisö Hollolan kunnan asukkaille. HollolaNytissä olet mukana vaikuttamassa ja pysyt ajantasalla kunnan asioista sekä kehittämisestä.

Luvassa on pikakyselyitä, infoa tulevista tapahtumista niiltä aihealueilta, jotka sinä koet kiinnostaviksi ja joihin haluat kertoa oman mielipiteesi.


Lataa maksuton sovellus Android-puhelmelle Google Play -kaupasta ja IPhonelle Apple App Storesta. Sovellus hyödyntää sijaintipalvelua ja vaatii verkkoyhteyden toimiakseen.

Vain osallistumalla voit vaikuttaa!

HollolaNyt -sovelluksen lataaminen - Hollola

Lataa HollolaNyt Google Play -kaupasta

Lataa HollolaNyt App Storesta