Hopeakallion yritysalue

Kehittyvä tulevaisuuden kauppapaikka

KAUPALLISTEN PALVELUIDEN UUDIS-JA YRITYSALUE

Hollolan seutu tarjoaa yrittäjälle ja yrityksille ihanteellisen sijainnin kasvavien ja kehittyvien markkinoiden läheisyydessä.

Hollolan Hopeakallion kaupallisten palveluiden yritysalue sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta. Alue on Riihimäentien ja Vt. 12:n Lahden eteläisen kehätien uuden Soramäen eritasoliittymän vieressä. Uusi Vt. 12 linjaus – Lahden eteläinen kehätie -  on parantanut Hollolan hyviä logistisia yhteyksiä entisestään.

Hopeakallion yritysaluealue sopii erinomaisesti mm. tilaa vaativan erikoistavarakaupan ja vaikkapa outlet-myymälöiden palveluille. Myös häiriötä aiheuttamattomalle pienteollisuudelle ja varastoinnille on tilaa.  Alueella toimii mm. Hollolan Matkakeidas oheispalveluineen.

Osa alueen tonteista on jo rakennusvalmiita. Tontit ovat vuokrattavissa tai ostettavissa ja niiden koosta voidaan neuvotella. Hopeakallion välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös teollisuuden ja varastoinnin yritysalue Paassilta I ja kaupallisten palveluiden alue Paassilta II.

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Hopekallion yritysalue vapaat tontit