Hopeasomman esikisa tuo peräti 240 hiihtäjää Hollolaan 19.1.

Kategoria: Liikunta
Takaisin

Kansalliset Intersport Valo -hiihdot kilpaillaan lauantaina Hollolassa Heinsuon Urheilukeskuksessa. Kilpailureitit on kilpailujen ajan suljettu kuntoilijoilta. 

Maastohiihto

Esikisoissa hiihdetäänkin hyvän lumitilanteen johdosta erinomaisilla laduilla, samoilla kisareiteillä sekä 20 sekunnin lähtöväleillä kuin Hopeasomman loppukilpailujen henkilökohtaisilla matkoilla 9.3. 

Kilpailut ovat samalla Hopeasomman esikisat ja paikalla nähdään peräti 240 hiihtäjää 13-16 -vuotiaiden sarjoissa. Miesten yleisessä sarjassa ennakkoon kovimpana nimenä lähtöviivalle asettuu maailmanmestari Matti Heikkinen

Ensimmäistä kertaa kilpailunjohtajana toimiva Toni Kejonen odottaa lauantain kilpailuista hyvää kenraalia varsinaista Hopeasomman loppukilpailua ajatellen. 

”Minulle kisat ovat todellinen kenraaliharjoitus, onneksi ympärillä on kokenut kisaorganisaatio. Järjestelyt sujuvat hyvin ja tahti tulee tiivistymään viimeisten viikkojen aikana kohti päätapahtumaa”, Kejonen kertoo.

Hopeasompalaiset tutustuvat kisareitteihin ensi kertaa

”Tämänvuotisessa kilpailuissa on hieman erikoisempi vivahde kuin edellisen vuosien Hollolan kansallisissa, kun useat hopeasompalaiset tulevat tutustumaan kisareitteihin ja saavat vertailupohjaa kilpakumppaneihinsa” kuvaa Kejonen esikisojen luonnetta. 

Kilpailut alkavat lauantaina klo 11 kahdeksanvuotiaiden sarjoista eteenpäin. Kilpailureitit on kilpailujen ajan suljettu kuntoilijoilta. 

Lisätietoja: Kilpailunjohtaja Toni Kejonen, 044 5419118
www.hollolanurheilijat.com/hiihto 

 

 

8.-10.3.2019 kilpaillaan Hollolassa Heinsuon Urheilukeskuksessa Hopeasomman loppukilpailut 13-16 -vuotiaiden sarjoissa. Kilpailuihin odotetaan 800 nuorta hiihtäjää huoltajineen. Perjantaina 8.3. ohjelmassa ovat sprintit perinteisellä hiihtotavalla, lauantaina 9.3. henkilökohtainen väliaikalähtökilpailu vapaalla hiihtotavalla ja sunnuntaina 10.3. seurat kilpailevat viesteissä perinteisellä hiihtotavalla.  Lisätietoja www.hopeasompa.fi

Julkaistu: 18.01.2019 08.12