Hoppa palveluliikenne

Palveluliikenteellä tarkoitetaan lähinnä sellaisia erityisryhmien kuljetuspalveluita, jotka käyttäjän iästä ja terveydentilasta huolimatta mahdollistavat paremman pääsyn erilaisten palveluiden piiriin (esim. kauppa- ja terveyspalvelut).

Hämeenkosken, Vesikansan ja Salpakankaan alueiden sisällä hinta on 3 euroa / suunta ja muilla alueilla 4 euroa. Lasten (alle 12 v) taksa on 2 euroa reitistä riippumatta. Kuljetustukiasiakkailla matkan hinta on 1 euroa, jolloin asiakkaalta veloitetaan lisäksi yksi matka kuljetustukikortilta.

Kuljetuksia hoitaa Maakansan alueilla Kuljetuspalvelut Nevala Oy Hoppa-autolla, joka mahdollistaa myös pyörätuoliasiakkaiden kulkemisen. Vesikansan alueella ja sieltä yhteyksiä Lahteen hoitaa Pohjan Matkat Oy. Näihin kuljetus tilataan palvelupiste Piipahluksesta.

Hämeenkosken sisällä ja sieltä Salpakankaan suuntaan palveluliikennettä hoitaa Tmi Ari Kuusela puh. 050 308 6964, josta kyydin voi tilata ja tiedustella palveluliikennereiteistä.

Vuorotarjontaa pyritään asteittain laajentamaan siten, että se mahdollistaa tarvittaessa joinain päivinä yhteydet esim. Hämeenkoskelta Salpakankaalle ja keskussairaalalle asti, Salpakankaalta myös keskussairaalle sekä Vesikansasta Lahteen eri marketteihin.

Reitit ja aikataulut näkyvät ohessa. Tiedottaminen reitti- ja aikataulumuutoksista hoidetaa lehdistön, suoratiedotteiden käyttäjille, kunnan kotisivuilla www.hollola.fi, twitterissä ja viraston ilmoitustaululla.

Kuntakeskuksen rakennushankkeiden vuoksi Hopan lähtöpaikka on siirtynyt S-Marketin Osuuspankin päätyyn. Lisätietoja saa yhteispalvelupiste Piipahluksesta sekä kuljetussuunnittelijalta puh. 044 780 1415.

Joukkoliikenne

Virastotie 3 15870 Hollola
etunimi.sukunimi@hollola.fi

Avoinna

Ma
09:00 - 17:00
Ti - To
09:00 - 16:00
Pe
09:00 - 15:00

Yhteyshenkilöt

Nyman Nicholas, kuljetussuunnittelija
044 780 1415