Hyvä fiilis -tapahtuma 18.5.-20.5.

Kategoria: Liikunta
Takaisin

liikunta

Hyvä fiilis Hollola on kolmipäiväinen kokonaisuus, josta löytyy jokaiselle sopiva urheilun tai liikkumisen muoto. 

Perjantaina torilla toimintaa päiväkotilaisille, koululaisille ja senioreille

Perjantaina 18.5. klo 10-14 Hollolan torilla on toimintaa vauvasta vaariin eri liikuntapisteissä. Tarjolla on niin katukorista, sählyä, jalkaridausta, jättishakkia kuin satutunteja. Katso tiedote.

Lauantaina torilla hyvät jumpat!

Lauantaina alkaen kello kymmenen torilla jumpataan, zumbataan, kiertoharjoitellaan, katsellaan tanssiesityksiä ja kuullaan keväinen konsertti.

Tiirismaan ja Suomen ladun polkujuoksu tulee tutuksi Heinsuon urheilukeskuksessa klo 11-14. Linkku-palvelubussi mittaa verenpainetta ja tarjoaa hierontaa ja tietoa, ja torilla myynnissä muurinpohjalettuja. 

Hollolan kuntosalit ja monet muut pitävät oviaan auki ja esittelevät toimintaansa muun muassa tarjouksin.

Sunnuntaina hyvä fiilis vie luontoon

Klo 10 ja 12 lähtevät yhteiskävelyt Pirunpesän nuotiopaikalta näköalapaikalle. Metsäosuus on tasoltaan keskivaikea. Samalla opastetaan keskivaikean metsäosuuden lähtöpaikalle.

Klo 11-13 välisenä aikana Pirunpesän nuotiopaikan partio eli Hollolan hirvenhiihtäjät opastavat luonnossa liikkumisen taitoja. Paikalla voi myös testata fatbike-pyörää. Paikalla Lahden ammattikorkeakoulun Mennään metsään ja Salpausselkä Geopark –hanke ja Hollolan ympäristöyhdistys jakamassa tietoa luonnosta ja geologiasta. Voit myös testata fatbike-pyörää.

Tapahtumat järjestää ja toteuttaa Hollolan kunta ja maaseutuohjelma Martta sekä lukuisat yhteistyötahot.

Tarkempaa tietoa Hollolan Sanomat 16.5. ja  Facebook - HollolaHyväFiilis

Julkaistu: 18.05.2018 14.30