Ilmasto ja energia-asiat näkyvästi esillä koko maakunnassa

Kategoria:
Takaisin

Päijät-Hämeen liitto kampanjoi kuluvan kevään aikana ilmaston puolesta koko maakunnassa ja aktivoi asukkaita kantamaan kortensa kekoon.

Ilmastoenergia Päijät-Hämeen liitto

Päijät-Hämeen liitto kannustaa toimiin ilmaston hyväksi muun muassa jakamalla Sitran 100 (+ 2) fiksua arjen tekoa 102 päivän ajan Facebookissa ja haastamalla median ja muut toimijat mukaan ilmastotalkoisiin.
 
Tulossa on opastusta  kuluttajille, kunnille ja pk-yrityksille energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian käytön edistämiseen. Kevään mittaan järjestetään asukkaille ja kunnille suunnattuja tilaisuuksia ja työpajoja. Tarjolla on energianeuvontaa ja esilläoloa erilaisissa tapahtumissa. 

Kampanja on osa Päijät-Hämeen liiton ilmasto- ja energiatyön edistämishanketta, jolla vauhditetaan kansallisen energia- ja ilmastostrategiatyön etenemistä kunnissa ja maakunnassa. Energiavirasto rahoittamassa hankkeessa toimitaan osana Motivan koordinoimaa valtakunnallista energianeuvonnan verkostoa.
 
facebook-sivu:  https://www.facebook.com/philmasto/ 
Sieltä saa muun muassa 102 päivän ajan joka päivä vinkin - fiksuja arjen tekoja, joilla voi muuttaa omaa toimintaansa energiaystävällisemmäksi. Sielllä myös tiedotetaan tilaisuuksista sekä jaetaan ajankohtaisia aiheita. Joten laitahan sivu seurantaan!

Lisätietoja: 
Johanna Snell, energianeuvoja
johanna.snell(a)paijat-hame.fi, puh. 044 077 3637  

Julkaistu: 18.01.2019 09.00