Itsenäisyyspäivä

Hollolan kunnan itsenäisyyspäivän juhlallisuudet 6.12.2018

Osoitteissa

  • Hollolan kirkko osoitteessa Rantatie 917, Hollola kk.
  • Hämeenkosken kirkko osoitteessa Toijalantie 11, Hämeenkoski
  • Itsenäisyyspäiväjuhla Kalliolan koululla osoitteessa Rajaharjuntie 23, 15270 Hollola

Juhlajumalanpalvelukset

Hollolan keskiaikaisessa kivikirkossa ja Hämeenkosken kirkossa alkavat kello 10. Jumalanpalveluksen jälkeen viedään kunnianosoitukset sankarivainajien ja Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkille.

Hämeenkoskella lohisoppaa ja linja-autokuljetus                                        

Koski-seura ja muut yhdistykset tarjoavat lohikeittoa ja kahvit Hämeenkosken seurakuntatuvalla. Hämeenkoskelta järjestetään linja-autokuljetus Hollolan kunnan Itsenäisyyspäivänjuhlaan kello 12.20. Mukaan kuljetukseen voi ilmoittautua Hämeenkosken kirjastossa. Linja-auton reitti kulkee Hämeenkoskelta Salpakankaan kautta Kalliolan koululle. Salpakankaalla linja-auto pysähtyy Sovituksenkirkolla kello 12.45 ja Palvelutalo Huililla Terveystie 25:ssä kello 12.50. Juhlan jälkeen linja-auto palaa samaa reittiä takaisin.

Kuljetus Hollolan kirkolta: Linja-autokuljetus Hollolan kirkolta lähtee kello 12.

 Hollolan kunnan Itsenäisyyspäivän juhla 6.12.2018 klo 14.00 Kalliolan koululla                        

Kahvitarjoilu Kalliolan koululla alkaa klo 12.30. Juhlaohjelman juontaa Hollolan Nuorisoseuran Eemeli Miettinen. Juhla alkaa Suomen lipun saapumisella ja Hollolan-Kärkölän Puhallinorkesterin esityksellä. Tervehdyssanat lausuu valtuuston puheenjohtaja Jarkko Niemi. Ohjelmassa on myös kantritanssia, Hollolan nuorisovaltuuston jäsenten juhlapuhe ja kuoroesitys. Ansioitunut hollolalainen palkitaan Pro Hollola -mitalilla, jonka jakavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Kristiina Hämäläinen ja kunnanjohtaja Päivi Rahkonen.

Juhlaan kutsutaan kirjeitse sotaveteraanit. Muuten juhla on avoin tilaisuus ilman ennakkoilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan kanssamme 101-vuotiasta Suomea.

Lisätietoja: yhteisöohjaaja, tuottaja Lassi Puodinketo, p. 040 557 4402, etunimi.sukunimi@hollola.fi