Jätevesineuvontaa tarjolla Hollolassa

Kategoria:
Takaisin

Hollolan kunnan alueella toimii kaksi jätevesineuvontahanketta. 

 

Neuvo Kymi 2017- ja YLEISNEUVO Päijät-Häme-hankkeet tarjoavat Jätevesineuvola-palvelulla puolueetonta ja maksutonta haja-asutusalueiden jätevesien käsittelyyn liittyvää neuvontaa puhelimitse ja sähköpostitse Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueilla. Asukas voi myös pyytää jätevesineuvojaa vierailemaan kiinteistöllään. Jätevesineuvola puhelinaikoineen on asukkaiden käytettävissä toukokuun alusta elokuun loppuun maanantaisin kello 9 – 15, ja saman aikavälin puitteissa on neuvoja varmimmin tavattavissa Kymijoen vesi ja ympäristö ry:n tiloissa osoitteessa Tapiontie 2C 45160 Kouvola. Yhteystiedot: Jätevesineuvoja Sanna Jattu, puhelin: 044 – 7830 952 ja sähköposti: etunimi.sukunimi@vesiensuojelu.fi.

Neuvola-palvelun lisäksi molemmat hankkeet tarjoavat haja-asutusalueiden jätevesineuvontaa Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen erilaisissa kesätapahtumissa ja yleisötilaisuuksissa. Hankkeiden kesäkiertuetta voit seurata osoitteessa facebook.com/yleisneuvo2017.

Neuvontatyötä rahoittavat Kaakkois-Suomen ja Hämeen ELY-keskukset.

Katso lisätietoja (pdf)

 

Lisäksi Hämeenkosken pitäjän alueella Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistys ry (KVVY) jatkaa haja-asutusalueen jätevesineuvontatyön tekemistä Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä sekä Kärkölän ja entisen Hämeenkosken alueella. Aktiivinen neuvontakausi alkaa jätevesiviikosta ja neuvontaa on tarjolla aina syyskuun lopulle saakka. Neuvojat ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla. Neuvojiin voi ottaa yhteyttä, jos järjestelmän toiminta, huoltotoimenpiteet tai saneeraustarpeet askarruttavat. Neuvojat myös kertovat, miten lainsäädännön muutokset vaikuttavat eri kiinteistöillä. Yhteystiedot: Vastaava jätevesineuvoja Lauri Sillantie, puh. 050 570 9511, lauri.sillantie@kvvy.fi

Lue lisää Kymijoen vesistön vesiensuojeluyhdistyksen sivuilta!

Julkaistu: 21.04.2017 10.07