Jatkoa Kosken Kohinoille

Kategoria:
Takaisin

Entisen Hämeenkosken kunnan asukkaille tuttu Kosken Kohinat -tiedote ilmestyy vielä kerran paperisena Hämeenkosken alueella, mutta on kaikkien luettavissa pdf-muotoisena tästä.

Kosken Kohinat on entisen Hämeenkosken kunnan tiedotelehti, jonka perinnettä Koski-seura haluaa jatkaa, koska se koetaan tärkeänä palveluna alueella. Koski-seura on saanut Leader-rahoitusta hankkeeseen, jossa suunnitellaan ja toteutetaan verkkolehti Kosken Kohinoista. Verkkolehden lukemiseen tablet-laitteella järjestetään ensi talvena myös koulutusta yhteistyössä Wellamo-opiston kanssa.

Tarkoitus on saada verkkolehdestä aikaa myöten koko kunnan asukkaita palveleva tiedote, johon yhdistykset ja kunnan eri toimijatkin voivat tehdä uutisia tapahtumistaan. Yritykset ja yhdistysten yhteystiedot on tarkoitus koota hakemistoihin, jolloin alueen palvelut on helppo löytää yhden otsikon alta. Koski-seura ry:n, Hollolan kunnan ja Hämeenkosken alueen yhdistysten yhteistyönä on julkaistu vielä kerran paperinen tiedote, jotta hankkeesta ja tutuista kesätapahtumista saadaan kootusti tiedotettua alueen asukkaille ja kesäasukkaille.

Koski-seuran hankkeessa myös digitoidaan Koski-seuran hallussa olevia vanhoja valokuvia ja äänitteitä. Niitä on myös tarkoitus julkaista verkkolehdessä. Koski-seura vuokraa hankkeelle Hämeenkosken keskustasta tilan, jossa valokuvien lajittelu tapahtuu. Sinne voi tulla tunnistamaan kuvien henkilöitä ja tapahtumia, sekä tuoda lisää kuvia, jotka esittelevät Hämeenkosken ja Kosken Hl. historiaa eri aikakausilta, myös nykypäivien lähihistoriaa.

Koski-seura löytyy myös Facebookista, käy tykkäämässä!

Julkaistu: 16.05.2016 09.30