Kalliolan koulu Liikkuva koulu -palkittu Päijät-Hämeen Urheilugaalassa

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Vuoden päijäthämäläinen liikuntateko oli Lahti-Hollola Jukola.

kuvituskuva

Kuluvana vuonna olemme nähneet taas lukuisia sykähdyttäviä urheiluhetkiä- ja todistaneet seurojen ja muun liikunta- ja urheiluväen korvaamatonta panostusta ja työtä päijäthämäläisen liikunnan ja urheilun eteen. Tammikuun 19. päivänä  Päijät-Hämeen Urheilugaalassa juhlistettiin tekoja ja hetkiä ja kiitettiin alueemme urheiluelämän korvaamattomia toimijoita Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä.

Gaalassa palkitaan ja juhlitaan menestyneitä urheilijoita ja valmentajia, mutta myös niitä usein hyvin vähälle huomiolle jääneitä seuratoimijoita ja muita arjen sankareita, joiden ansiosta alueemme lapsilla, nuorilla ja aikuisilla on mahdollista urheilla ja harrastaa liikuntaa monipuolisesti ja itselle sopivalla tavalla.

Liikkuva koulu Kalliolan koulu, Hollola, yhteistyöpalkinto

Kalliolan koulu Hollolassa on valittu Olympiakomitean ja Liikkuva koulu -ohjelman Liikkuva koulu -palkinnon saajaksi Päijät-Hämeen alueelta. 

Vuoden liikunta- ja urheiluteko, Jukolan viesti 2018 järjestäjät HU-46 ja LS-37

Suunnistuksen Yksi Suomen suurimmista vuosittaisista urheilutapahtumista järjestettiin kesällä 2018 Hollolan Hälvälässä. Kahden seuran yhteistyönä järjestämä suunnistuksen suurtapahtuma keräsi rasteille noin 20 000 osallistujaa.

Vuoden urheiluseura, Salpis, Hollola
Vuonna 1969 perustettu Salpis on hollolainen lentopalloilun erikoisseura, joka on pitkäjänteisesti lähes yksinään pitänyt yllä lentopallon lajiosaamista ja harrastusmahdollisuuksia Lahden alueella. Seura on kasvattanut useita kovan tason pelaajia ylimmälle sarjatasolle ja ammattilaisiksi.

Lue lisää gaalasta.

Julkaistu: 21.01.2019 13.40