Kansainvälinen Horta 2021 Hollola -tapahtuma järjestetään 4.-5.8.2021 Hollolan Messilässä

Takaisin

Horta 2021

Horta 2021 on suurin ja merkittävin aitoihin, luonnosta kerättäviin villikasveihin keskittyvä tapahtuma maailmassa. Se on silti maanläheinen, iloinen perhetapahtuma, jossa opitaan paljon innostavaa ympäröivästä luonnostamme, varsinaisesta superfoodien aarreaitasta. 

Tapahtuman ytimenä on koota yhteen eri maiden sekä yksityiset villivihannesten rakastajat että alan ammattimaiset toimijat ja julkisen sektorin kehittäjät.

Tapahtuma toistuu kahden vuoden välein. Vuoden 2021 ensimmäisen tapahtuman pääteema on tuoda esiin, miten horta on maailman ilmastoystävällisin superfood-ravinto. Ja miten kaupungeissa toteutettavilla villivihanneksiin liittyvillä toimenpiteillä voidaan aidosti vaikuttaa ilmastokriisiin erityisesti asenteiden kautta. 

Hortatuotteiden kehittäjät esittelevät tuotteitaan, tarjolla on alan kirjallisuutta, palveluja, kursseja ja kaikkea mitä liittyy villivihannesalaan. 

Linkki tapahtumaan: HORTA 2021

Tapahtuman pääkoordinaattori on hortakouluttaja Jouko Kivimetsä. Jouko on pitkän linjan villivihannesedistäjä Suomessa ja tunnettu alan verkkokurssien, kirjallisuuden, livekurssien ja tapahtumien järjestäjänä ja hän oli mm. Suomen ensimmäinen ravintoloitsija, joka otti villivihannekset käyttöön laajasti ravintoloissaan jo 1990–luvulla.

Toteuttajaorganisaation ytimessä on hortaohjaajien valtakunnallinen yhteisö yhdessä Lahden seudun toimijoiden kanssa kuten Messilä, Hollolan kunta ja Lahti Region.

Julkaistu: 15.07.2021 08.56