Kesätyöseteli

Kesätyösetelillä tuetaan 15–17-vuotiaiden hollolalaisten nuorten kesätyöllistymistä.

Kesätyöseteliin on oikeutettu hollolalainen nuori, joka on täyttänyt 31.5. mennessä 15-vuotta, mutta ei 18-vuotta.

Kesätyösetelin arvo on 250 euroa, ja vuonna 2017 niitä on jaossa 70 kpl 28.6.2017 saakka.

Seteleitä on mahdollista saada 1 kpl/henkilö. Seteli tulee noutaa henkilökohtaisesti, ja hakijan on todistettava henkilöllisyytensä. 

Vuonna 2017 kesätyösetelin luovutusta on muutettu siten, nuoren on ensin haettava kesätyöpaikka ja täytettävä yhdessä työnantajan kanssa hakemuslomake. Tämän jälkeen nuoren kannattaa noutaa kesätyöseteli virastotalolta mahdollisimman nopeasti, sillä niitä jaetaan niin pitkään, kun kaikki 70 kpl seteleitä on luovutettu. Kun kaikki setelit ovat jaettu, ilmoitetaan siitä tällä sivulla. Seteleitä on vielä tarjolla n 40 kpl (tilanne 12.6.2017).

Jokainen etsii itse kesätyöpaikan, joka voi voi olla yritys tai yhdistys. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö.

Työn on kestettävä vähintään kolme viikkoa. Siitä on tehtävä kirjallinen työsopimus ja maksettava ko. alan työehtosopimuksen mukainen palkka. Kunta maksaa kesätyöllistämisestä työnantajalle 250 euroa kuntatukea seteliä vastaan.

Kesätyösetelin kuntatukea laskutettaessa mukana on toimitettava kopio työsopimuksesta sekä tilinauha maksetusta palkasta.

Kunnan tuki voi kattaa enintään 50 % palkkauskustannuksista.

Kesätyösetelin hakemismallia on muutettu, jotta kaikilla kunnan tähän ikäryhmään kuuluvilla nuorilla on samanlainen mahdollisuus saada kesätyöseteli asuinpaikasta riippumatta. Kesätyöseteleitä on haettavissa hakulomaketta vastaan tiistai 7.3.2017 alkaen kunnan virastotalolta/ Raija Mattila. 

Hakemuslomake ja kesätyösetelin tilityslomake työnantajilleon ohessa linkkinä.

Nyt kannattaa aloittaa välittömästi kesätyöpaikan hakeminen ja hakea kesätyöseteli hakemuksen kanssa mahdollisimman aikaisin, jotta varmistat setelin saamisen.

Asiointitavat

Toimisto

Tuottaja

Hollolan kunta

Työllisyyspalvelut

Virastotie 3 15870 Hollola
etunimi.sukunimi@hollola.fi

Avoinna

Ma - Pe
09:00 - 15:00

Yhteyshenkilöt

Mattila Raija, työllisyyssihteeri
044 780 1368