Kesätyösetelit

Kesätyöseteli on tarkoitettu edistämään hollolaisten 15-17 -vuotiaiden hollolalaisten nuorten kesätyöllistymistä.

Kesätyöseteliin on oikeutettu hollolalainen nuori, joka on täyttänyt 31.5.2018 mennessä 15-vuotta, mutta ei 18-vuotta.

Kesätyösetelin arvo on 250 euroa. Seteleitä saa 1 kpl/henkilö. Seteli tulee noutaa henkilökohtaisesti ja hakijan on todistettava henkilöllisyytensä. 

Tuki on tarkoitettu yrityksille ja yhdistyksille (tukea ei myönnetä yksityistalouksille, säätiöille, kunnille tai valtiolle).

Kesätyösetelin voi käyttää työsuhteeseen ajalla 1.6.- 31.8.2018. Työsuhteen pituus on vähintään kaksi viikkoa ja työaika 25 tuntia/viikko. Maksettavan palkan tulee olla vähintään alan työehtosopimuksen mukainen vähimmäispalkka.

Kesätyöseteli-hakemus on tulostettavissa linkistä alkaen 16.2.2018, jonka jälkeen kesätyösetelit ovat jaossa koko kevään ajan niin kauan kuin niitä riittää, alkaen kuitenkin 5.3.2018. Seteleitä on jaossa vuonna 2018 yhteensä 70 kpl. Tälle sivulle ilmoitetaan kun vuoden 2018 kaikki kesätyösetelit ovat jaettu.

Nuori, hae siis ensin kesätyöpaikka ja täytä työnantajan kanssa yhdessä hakemus, jota vastaan voit noutaa kesätyösetelin työllisyyssihteeriltä. Halutessanne voitte soittaa ja tarkistaa, että seteleitä on vielä jaossa ja että olet hakijana oikeutettu kesätyöseteliin.

Kesätyösetelin kuntatukea laskutettaessa mukana on toimitettava kopio työsopimuksesta sekä tilinauha maksetusta palkasta. Kunnan tuki voi kattaa enintään 50 % palkkauskustannuksista.

 

Kesätyöseteliin on oikeutettu hollolalainen nuori, joka on täyttänyt 31.5.2018 mennessä 15-vuotta, mutta ei 18-vuotta.

Kesätyöseteli tulee noutaa henkilökohtaisesti ja hakijan on todistettava henkilöllisyytensä. Jokainen kesätyösetelin saaja etsii työpaikan itse.

Hakemuslomake ja kesätyösetelin tilityslomake työnantajille on ohessa linkkinä.