Kesätyösetelit

Kesätyöseteli on tarkoitettu edistämään hollolaisten 15-17 -vuotiaiden hollolalaisten nuorten kesätyöllistymistä.

Kesätyösetelin arvo on 250 euroa/kesätyöntekijä. Seteleitä on mahdollista saada 1 kpl/henkilö. Seteli tulee noutaa henkilökohtaisesti, ja hakijan on todistettava henkilöllisyytensä. 

Kesätyösetelin voi käyttää työsuhteeseen ajalla 3.6.- 30.8.2019. Työsuhteen pituus on vähintään kaksi viikkoa ja työaika 25 tuntia/viikko. Maksettavan palkan tulee olla vähintään alan työehtosopimuksen mukainen vähimmäispalkka.

Kesätyösetelin 2019 hakulomake on täytettävissä sähköisesti oikealla olevasta 'Säköinen asiointi' linkin kautta tai tulostettavissa paperille ja käsin täytettäväksi 'Tulostettavat lomakkeet' -kohdasta. Kesätyösetelit ovat jaossa koko kevään ajan niin kauan kuin niitä riittää, alkaen kuitenkin 4.3.2019. Seteleitä on jaossa vuonna 2019 yhteensä 70 kpl. Tällä sivulla ilmoitetaan, kun vuoden 2019 kaikki kesätyösetelit ovat jaettu.

Hollolan kunta tukee 15-17 -vuotiaiden hollolalaisten nuorten kesätyöllistymistä. Kesätyöseteliin on oikeutettu hollolalainen nuori, joka on täyttänyt 31.5.2019 mennessä 15-vuotta, mutta ei 18-vuotta.

Tuki on tarkoitettu yrityksille ja yhdistyksille (tukea ei myönnetä yksityistalouksille, säätiöille, kunnille tai valtiolle). Yritys tai yhdistys voi sijaita muualla kuin Hollolassa.

Tuen maksamisen mahdollistavat Hollolan työllisyyspalvelut.

Työnhakijalle ohjeet: Nuori, hae siis ensin kesätyöpaikka ja täytä työnantajan kanssa yhdessä hakemus, jota vastaan voit noutaa kesätyösetelin. Halutessanne voitte soittaa ja tarkistaa, että seteleitä on vielä jaossa ja että olet hakijana oikeutettu kesätyöseteliin.

Kesätyöseteli tulee noutaa henkilökohtaisesti ja hakijan on todistettava henkilöllisyytensä. Jokainen kesätyösetelin saaja etsii työpaikan itse.

Ota täytetty hakulomake mukaan tai sähköisen hakemuksen jättämisen jälkeen nouda seteli Virastotalon Asiointipiste Piipahluksesta 4.3.2019 alkaen, Virastotie 3.


Työnantajalle ohjeet: Kesätyösetelin kuntatukea laskutettaessa mukana on toimitettava kopio työsopimuksesta sekä tilinauha maksetusta palkasta. Kunnan tuki voi kattaa enintään 50 % palkkauskustannuksista.
Tilityksen voi täyttää myös sähköisenä oheisesta linkistä ja tilitykseen liitettävät asiakirjat voi liittää sähköisesti.