Kesätyöt kunnassa

Kesätöitä Hollolan kunnassa 2020

Koronapandemia ja valmiuslain käyttöönotto ovat vaikuttaneet myös Hollolan kunnan toimintaan ja kunnassa on käyty yhteistoimintaneuvottelut, jotka on saatettu päätökseen 3.4.2020.

Kunnassa on päädytty henkilökuntaan kohdistuviin lomautuksiin vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi. Valitettavasti tämä päätös vaikuttaa myös kunnan kesätyöntekijöiden rekrytointeihin ja tulevista lomautuksista johtuen Hollolan kunta tulee keskeyttämään kesätyörekrytoinnit kesän 2020 osalta. Tästä on kaikille hakijoille lähetetty tiedote sähköpostitse 3.4.2020.

Kunnassa on kuitenkin käyty neuvotteluja ja löydetty vaihtoehtoisia tapoja tukea kunnalle kesätöihin hakeneiden hollolalaisten hakijoiden kesätyöllistymistä. Näistä vaihtoehtoisista tavoista on tiedotettu kaikkia kunnalle kesätöihin hakeneita hakijoita sähköpostitse tänään 23.4.2020.

Kunta on päättänyt varata kaikille hollolalaisille kunnalle hakeneille kesätyönhakijoille 500 euron arvoisen kesätyösetelin käyttöön nimeä vastaan. Kesätyösetelin hakemisesta ja käytöstä voit lukea tarkemmin oikealla olevan kesätyöseteli -linkin takaa.