Kierrätyspuistoadressi ja kunnanviraston sijoitus kunnanhallituksessa 5.3.

Kategoria: Muut uutiset
Takaisin

Kunnanvirasto

Ilmakuva kunnanvirastosta.

Lue kunnanhallituksen 5.3. kokouksen esityslista täältä.

Kierrätyspuistoadressi on käsittelyssa kunnanhallituksessa 5.3. Adressin oli 16.2. mennessä allekirjoittanut 1 746 henkilöä joko sähköisessä palvelussa tai ovelta ovelle -keräyksen tuloksena. Adressi käsiteltiin 20.2. elinvoimavaliokunnassa, jossa päätettiin, että kierrätyspuiston suunnittele etenee vuorovaikutteisesti, huomioi ympäristöhaitat ja suhtautuu kuntalaisten huoleen vakavasti. 
Esityksen mukaan kierrätysalue ei saa sijoittua kilometriä lähemmäs asumiseen tai asemakaavoitettavaksi tarkoitettua aluetta. Melu-, pöly- ja muut haitat rajataan ja sijoitetaan siten, että ne eivät muodosta asutukselle merkittävää haittaa ja haisevaa kotitalousjätettä ei sijoiteta alueelle. Kunnanhallitus tekee maanantaina esityksen valtuustolle, joka viimeisenä päätöksentekoelimenä käsittelee adressin seuraavassa kokouksessaan 9. huhtikuuta.

Kunnanhallituksessa kunnanviraston sijoitus

Sisäilmaongelmien kanssa kamppailevan kunnanviraston sijoittamisselvitys on kunnanhallituksessa päätöksenteossa. Selvitys suosittaa, että nykyistä virastoa ei peruskorjata vaan pitkän ajan ratkaisu on etsiä sijoitusta osana kuntakeskukseen tehtävien yksityisrahoitteisten investointien, muun muassa kerrostalon, seniorikeskuksen ja kauppakeskuksen, yhteyteen.

Muistathan myös ottaa kantaa kuntastrategiaan 5.3. mennessä. Strategia on kunnan tärkein toimintaa ohjaava asiakirja! Klikkaa ja kommentoi luonnosta.

Julkaistu: 02.03.2018 15.40