Kirjastopalvelut

Hollolan kirjasto tarjoaa asiakkailleen tietoa, elämyksiä, tilaa ja tapahtumia.Hollolan kirjasto kuuluu Päijät-Hämeen Lastukirjastoihin. Kaikki kirjaston palvelut, toimipisteiden aukioloajat, uutiset ja tapahtumat löydät Lastukirjastot -sivustolta, jossa voit myös tehdä aineistohakuja ja varauksia sekä uusia lainojasi.

Hollolan kunnankirjasto palvelee seuraavissa pisteissä:

  • Pääkirjasto
  • Kirjastoauto
  • Kalliolan lähikirjasto
  • Hämeenkosken kirjasto
  • Kärkölän kirjasto

Kirjastossa voit vierailla vapaasti ja käyttää aineistoja, kuten lehtiä, kirjoja ja digitaalisia aineistoja, sähköisiä lehtiä ja tietokantoja. Lainaamista varten tarvitaan kirjastokortti, jonka numero yhdessä henkilökohtaisen PIN-koodin kanssa toimii tunnisteena käytettäessä sähköisiä palveluja. Kaikilla kirjastoilla on omat käyttösääntönsä. Niissä määritellään käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet.

Kirjastokortin ja henkilökohtaisen PIN-koodin voit hankkia lähimmässä kirjastossa. Kirjasto voi antaa kortin oman kunnan tai oman kirjastoyhteenliittymän aineistojen lainaamista varten. Kun haet korttia, ota mukaan henkilöllisyystodistus, passi tai poikkeustapauksissa muu viranomaisen antama henkilökortti. Korttia et voi hankkia ilman henkilökohtaista käyntiä. Lapsen kirjastokorttia varten tarvitaan hakemus huoltajalta. Kirjastokorttihakemuksen voit tulostaa tästä.

HUOM! Oikeassa palstassa olevat aukioloajat ovat Palvelurekisteriin ilmoitetut yleiset aukioloajat. Tarkista aina ajantasainen tieto Lastukirjastojen sivuilta osoitteesta https://lastu.finna.fi 

Kirjastoauton aikataulut löydät täältä.